Téged is érdekel más párkapcsolati élete?

Mi is lehetne az egyik legfelkapottabb téma a fiatalok körében, de még akár a felnőtteknél is? Hát a párkapcsolatok. Ki kivel és miért, mikortól, és hasonlók. Ennél a témánál észrevettem, hogy a pletykálás és a mások kibeszélése sok embernek nagyon jól megy és akár még hobbinak is beírhatnák az önéletrajzukba. Nem értem az embereket, miért kell azon csámcsogni, hogy kinek milyen a magánélete? Persze vannak kivételek, vannak embereket, akiket egyáltalán nem ez foglalkoztat, hiszen elvannak a saját dolgaikkal és úgy gondolják, hogy van sokkal fontosabb és érdekesebb is, mint hogy a közösségi média oldalait fürkésszék és megnézzék, hogy éppen kinél mi a helyzet.

Sok ember mániája, hogy a volt párjuk után kutakodnak, amit aztán még jobban nem értek. Nem mindegy már, hogy a másik mit csinál? Az embereknek saját magukra kellene koncentrálniuk, a saját boldogságukat keresni és azzal foglalkozni, hogy a saját párjukkal minden rendben legyen és jó sokáig boldogok lehessenek együtt. De pont ez az, ami sok kapcsolatot tönkre tud tenni. Nem sokan viselik el azt, amikor valaki másról sem tud beszélni, csak hogy melyik ismerősével mi történt, és hogy milyen irigy rá és amúgy a közösségi médián keresztül csekkolgatja a másiknak a profilját. Higgy nekem, tényleg rengeteg ilyen ember van, én biztos vagyok benne, hogy Te is ismersz legalább egy ilyen embert az ismeretségi körödben. Viszont remélem, hogy lassan az emberek már leszoknak erről.

Nincs is annál szebb érzés, amikor van melletted valaki, aki úgy fogad el, ahogy vagy. Nem akar megváltoztatni, és legszívesebben minden idejét veled töltené. Szerintem ez a fontos, nem az, hogy éppen más mit csinál. Tudom, sok embert az irigység és a féltékenység hajt, ez pedig szomorú, mert ez is azt jelzi, hogy az emberek ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának, inkább abba fektetik az energiát, hogy mások életében turkáljanak.

Ugye Te nem ilyen vagy?