A szakítás nyomai a külsőn is meglátszanak

Nem vagyok nagy párkapcsolati szakértő, legalábbis nem érzem úgy, hogy jó tanácsokat tudnék adni, mert ez az a terület, amire mindenképpen igaz az a mondás, hogy “bort iszik, vizet prédikál”, legalábbis én nagyon sok ilyennel találkoztam már, hogy kaptam egy tanácsot, de egy ugyanolyan élethelyzetben az, aki adta, teljesen az ellenkezőjét csinálta. Úgyhogy, ha párkapcsolati kérdésekben hozzám fordul valaki, mindig hozzáteszem, hogy “de nem tudom”. Így nincs rajtam se nyomás, se túl nagy felelősség.

Az unokahúgommal sajnos nem rég szakított a vőlegénye, igazából nem tudni a pontos okát, de szegény Anna teljesen kiborult. Ami érthető is, hiszen már elkezdték szervezni az esküvőt is. Már hetek óta alig evett, és meglátszott rajta, hogy lelkileg egyáltalán nincs jó passzban. Nem is igazán aludt és hát, ez is nyomot hagyott rajta rendesen. Már sokkal jobban van, de a szemei még mindig nagyon rosszul néznek ki, duzzadtak és karikásak.

Mivel most már összeszedte magát annyira, hogy zavarja, így gondoltam utánaolvasok egy kicsit a szemhéj duzzanat lelki okainak, illetve annak, hogy mit lehet tenni ellene. Találtam is egy oldalt, pontosabban egy bejegyzést, amiben részletesebben is kitárgyalják a szemhéj duzzanat lelki okait, de a fizikai tényezőkről is szó esik benne. Találtam mindkét mezőben olyan esetet, amik Annára igazak, úgyhogy igyekeztem még többet megtudni. Bevallom, kellett pár perc, hogy észrevegyem, hogy tulajdonképpen ez az oldal egy webshop, ahol az InstanTense Plus szérumot lehet megvásárolni. Ez egy olyan kozmetikum, ami hatékony a szemhéj duzzanataira, a szemráncok ellen is remek megoldás, ahogyan a sötét, szem alatti karikákra is pozitívan hat.

szemhéj duzzanat lelki okai

Elolvastam pár korábbi vásárló véleményét is, és meglehetősen pozitívak voltak, és igyekeztem alaposan átböngészni a weboldalt is, mert én elég tudatos vásárló vagyok, akkor is, ha nem magamnak vásárolok.

Nagyon pozitív benyomást tett rám ez a szérum: kiderült számomra, hogy ez egy olasz termék, és eredményeit független kutatóintézet is igazolta, több napos vizsgálat keretein belül. Anna amúgy is nagyon szereti az olasz termékeket, akár ruháról, akár kozmetikumokról van szó, úgyhogy biztos voltam benne, hogy ettől majd egy kicsit jobb kedve lesz. Főleg, ha az önbizalma is visszajön.

Megrendeltem hát a szérumot, az ő címére, természetesen előre kifizettem, hogy neki csak át kelljen vennie és még nagyobb legyen a meglepetés. A várható kiszállítás idejét is lehet látni az oldalon, bár ezzel egy kicsit szkeptikus voltam, mert még nem fordult velem elő olyan, hogy menetrend szerint, pontosan megérkezett volna a csomagom.

De a megrendelés másnapján Anna már dél környékén hívott, hogy az ajándék, amit küldtem, valami elképesztő. Mielőtt visszajelzett volna nekem, kipróbálta, és azt mondta, hogy a régi önmagát látja újra a tükörben és úgy érzi, eljött az ideje, hogy felálljon a padlóról és végre a pozitív oldalát nézze a dolgoknak. Felkereste ő is az említett weboldalt, és olvasgatott, ekkor jött rá, hogy a szemhéj duzzanat lelki okai valóban létező dolgok. 25 évesen pedig ő nem akar úgy kinézni, mint egy 60-70 éves néni.

Bár én nem használtam az InstanTense szérumot, de a hatékonyságáról meggyőződhettem, és igazából sokkal többet adott, mint én azt vártam. Jelentősen túlteljesített azzal, hogy visszaadta Anna önbizalmát.