Az Imagine Baby rágóiban mindig teljesen egyetértünk

Egy házasság nem fekete és fehér. Nem lehet azt mondani, hogy mindig minden jó, vagy hogy mindig minden rossz. Törekedni kell a problémák megoldására és a nézeteltérések kibeszélésére ahhoz, hogy hosszú távon őszinte és szeretetben gazdag maradhasson egy kapcsolat. Vannak apróbb összezördülések és vannak komolyabb vélemény különbözőségek, de nem szabad ezekben benne ragadni, inkább tovább kell lépni azáltal, hogy sokkal több az olyan kérdés, amiben a két házastárs egyetért és egy irányba evez. Ezekből is vannak apró, hétköznapi csekélységek és persze olyan nagy volumenű kérdések is, hogy mondjuk hová költözzünk, hol telepedjen le a család, hány fürdőszoba legyen, vagy hogy milyen üzemű legyen az új autó. Érdemes lehet mindig azokat az apró dolgokat is szem előtt tartani, amiben egyhangú a döntés – mint mondjuk nálunk az Imagine Baby termékeinek megítélése. De kérdem én, melyik szülő ne akarna olyan játékot venni a gyermekének, ami még őt magát is megnevetteti?!

Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt az oldalt, nekünk sem túl régen jött szembe. Van egy baráti körünk ahol több csöppség érkezett nem olyan rég a családba és ebből a körből ajánlották, hogy nézzek meg az imaginebaby.hu-t, mert olyan termékeik vannak, amik tutira kelleni fognak nekünk is. Nos, bingó! Tényleg így lett!

Az Imagine Baby ugyanis olyan állatos eszközöket forgalmaz, amik amellett, hogy vidámságot hoznak a kisbabáknak és a szülőknek egyaránt, még funkcionálisan is remekül teljesítenek. Itt arra gondolok, hogy nem csak egy újabb tucat-kacat, amit náluk lehet rendelni, hanem értelmes és szükséges is: rágókák, rögzítő láncok, étkészlet és még számos más fontos és praktikus termék érhető el a kínálatukban, elég jó áron. Ami pedig még ennél is több műszaki tartalommal tölti meg a termékeket – ezáltal pedig egy egészségesebb választást kínál a hagyományos termékeknél – az az, hogy ezeknek a polimer eszközöknek a gyártása olyan módon történik, hogy végeredményként egy olyan felület jön létre, amelyen sokkal kisebb százalékban tapadnak meg a baktériumok és szennyeződések. Már pedig egy kisbaba rágókájánál ez talán elsődleges fontossággal bír, akárcsak a láncnál, ami ezt a rágókát rögzíti a babakocsihoz, vagy bármi máshoz.

Amellett pedig, hogy az Imagine Baby makiláncok és rágómakik nem hordoznak magukban egészségügyi kockázatot, még az áruktól sem kell tartani. Egy bármilyen színű, hagyományos rágómaki nagyjából hétezer forint környékén érhető el, plusz a házhoz szállítás díja, ami szintén ezer forint körüli, alacsony összeg. A láncok természetesen ennél is olcsóbbak, inkább háromezer forint körül mozognak, ahogyan a rágófejek is, amik a cumit helyettesíthetik.

Érdemes lehet a rágómakikon és egyéb rágózoo termékeken túl is átnézni az Imagine Baby webshopjának kínálatát, mert hogy vannak még ezen kívül olyan cikkek, amik minden babás házban kötelező elemek. Ilyen például a pelus, vagy egy hordozható wc. De meg lehet nézni a fejlesztő játékok kínálatát is – és érdemes is! Vagy ha már úgyis épp itt vagyunk a nyár kapujában, akkor a strandjátékok, karúszók, medencék és egyéb vizes dolgok is érdekesek lehetnek a keresgélők számára. Szerintem itt csupa olyan dolog kapható, amire egy babával előbb-utóbb szükség lesz. A kérdés inkább csak az, hogy hol talál rá először az ember. Én örülök neki, hogy az imaginebaby.hu oldala jött szembe először, mert őszintén megőrülök ezekért a bohókás majmos termékekért és ebben a férjemmel is teljes mértékig egyetértünk.

A küllem megítélése természetesen teljesen szubjektív dolog, azonban azt gondolom, hogy aki egy Imagine Baby-s majmot, vagy bármilyen más állatos rágókát választ a kisgyermekének, hogy amikor fogzik, legyen egy vidám társa a legnehezebb napokban is, az nem választ rosszul. Őszintén hiszem, hogy egy ilyen vidám játék képes egy kis derűt hozni két rázósabb fogfájás között és ha egyszer beválik egy ilyen állatos arc, érdemes lehet kipróbálni más területeken is, mint például az etetés, vagy a fürdetés. Lehet, hogy mindenhol ugyanazt a vidámságot idézi majd a csöppségben, mint mikor a fogzásnál segített egy-egy ilyen rágnivaló cukiság.

Imagine Baby