A fotógép esküvőre tökéletes meglepetés a vendégeknek is

Mivel hiszek abban, hogy az emberek igenis megtalálhatják a lelki társukat, mindig boldogsággal tölt el az, ha boldog házasságban élő párokkal találkozom. Persze minden kapcsolatért küzdeni kell, és előfordulhatnak súrlódások, de ha valakik igazán szeretik egymást, akkor le tudnak küzdeni minden akadályt. Azoknak, akik nehezebben tudják megoldani a párkapcsolati problémáikat, profi terapeuták nyújthatnak segítséget. Persze sokszor nehéz belátni azt, hogy nem megy egyedül, és kezdetben előfordulhat, hogy a pár egyik tagja visszakozik, és elutasítja a párterápia ötletét. Nekem azonban rengeteg olyan ismerősöm van, akiknek éppen a párterápia mentette meg a házasságát.

Remélhetőleg a legjobb barátaimnak, Andinak és Daninak nem lesz erre szüksége. Ők idén augusztusban tartották meg a rendkívül emlékezetes esküvőjüket. És mitől volt olyan különleges a lakodalmuk? Hát attól, hogy ajándékokkal is meglepték a násznépet! Remek ötlet volt például a fotógép esküvőre, amellyel a vendégek pillanatok alatt tudtak vicces fényképeket készíteni. Ezt a Selfiegép csapatának köszönhettük, hiszen ők szolgáltatták a fotógépet az esküvőre.

fotógép esküvőre

Elsőre lehet, hogy nem mindenkinek tiszta, hogy miként működik ez a fotóautomata, hiszen Magyarországon még nincsen akkora hagyománya a selfie automatának. Ez a szerkezet egy tükörreflexes fényképezőgépet, stúdió vakut és fotónyomtatót egyesít. A tükörreflexes kamera a kiváló képminőségről gondoskodik, míg a fotónyomtatónak köszönhetően pillanatok alatt a kezünkben is tarthatjuk a kész fotókat. Ezeket a vendégsereg pedig elteheti emlékbe, így nem kell üres kézzel távozzanak az esküvőről. Dani és Andi ezzel az apró kedvességgel szerették volna kifejezni a köszönetüket azért, hogy a násznép velük ünnepelt a nagy napon.

Magát a gépet nagyon egyszerű kezelni, hiszen csak egy gombot kell megnyomni az érintőképernyőjén. A biztonság kedvéért a Selfiegép segítőkész kollégája azért jelen volt, hátha bárkinek kérdése akadna, vagy segítségre lenne szüksége.

Nem tagadom, engem is elkapott a fotózkodás heve, amikor megláttam a fotósarok mellett elhelyezett kiegészítő kellékeket. Volt ott minden: paróka, álarc, bajusz, szemüveg, stb… Ami még egyedibbé tette az egészet, hogy a fotópapírra még az esküvő dátuma, és a pár neve is rá volt nyomtatva. Így aztán senki sem felejti el, hogy honnan származnak ezek a vicces képek. Az állam is leesett, amikor megtudtam, hogy nem csak fotókat, hanem rövid mozgóképeket is lehet rögzíteni a fotógéppel, amelyeket az GIF formátumba konvertál át. Ez azért szuper, mert ezeket az animációkat a közösségi média oldalakon is könnyű megosztani. El is kaptam a friss házaspárt egy ilyen GIF rögzítéséhez

Andi elmondta, hogy az összes elkészült képet digitális formában is megőrzik, és ebből ő majd egy olyan online fotóalbumot akar készíteni, amit minden vendéggel megoszt majd. Így minden vicces pillanatot vissza tudunk nézni.

Soha sem fogom elfelejteni ezt az esküvőt, és ezt nem csak Andiék figyelmességének, hanem az eredeti Selfiegép csapatának is köszönhetem!