Koliken kerékpár – amin a későbbi motorosok kezdik a gurulást

Tudjátok, a mi kapcsolatunk épp most ér abba a fejezetébe a férjemmel, amikor komolyan elkezdünk abban gondolkozni, hogy bővíthetnénk a családot. Ez egy nagyon kedves időszak, biztosan sokan közületek már túl vagytok ezen, de biztos vagyok abban is, hogy nagyon jó érzésekkel emlékeztek vissza ide, amikor még csak tervezgettetek és álmodoztatok. Például arról is, hogy majd milyen lesz a kicsi első lábbal hajtós robogója, vagy kerékpárja. A Koliken kerékpár remek választás első járműnek. Csak azért tudom, mert a kisöcsém is egy ilyen járgánnyal indult neki a nagyvilágnak – azóta pedig már nagymotorra váltotta a lábbal hajtóst.

A motorbolt.co.hu bizonyára ismerős lehet már sokatoknak. Itt aztán nem csak Koliken kerékpár kapható, de van Csepel és ztech választék is. Sőt, a hazai Simson rajongók körében is bizonyára ismerős ez a webáruház, mert itt igazán komoly mennyiségben lehet Simson alkatrészeket kapni. Aki ma ilyen jellegű rekonstrukcióval foglalkozik, az biztos, hogy itt is vásárol.

Na de, térjünk csak vissza a Koliken kerékpárokra. Ha megnézitek a motorbolt.co.hu kínálatát, akkor láthatjátok, hogy már egészen kedvező áron hozzá lehet jutni a lábbal hajtható verzióhoz. Többféle színkombináció közül lehet választani, hogy a kis lurkó is elégedett legyen, vannak fiúsabb és lányosabb színek is. Ami viszont egységes, az az ár: 7500 forint körül kapható mindegyik. Ha viszont már eggyel komolyabb kategóriát keresünk, akkor a pótkeresek Koliken kerékpárok között tudunk válogatni. Ezeknek általában 12″-os kerekük van és színtől és kialakítástól függően már 40 000 forinttól elérhető egy ilyen termék.

A motorbolt.co.hu kínálatát nézve a Koliken kerékpár kategóriában a nagyobbakra is gondoltak, nem csak a legkisebbekre. Ha már kamaszodik a gyerek, netán fiatal felnőttnek keresünk kerékpárt, akkor is nagyon kedvező árakon válogathatunk a városi bicók között. 70-80 ezer forint között például nagyon sok kerékpár kapható, de ha tovább haladunk az árlistán felfelé, egyre jobb anyagokból egyre könnyebb bicikliket kaphatunk. Ezeknek egyre inkább speciális kiképzése van adott terepre vonatkozólag, de hogy pontosan miben is jobb egyik a másiknál, azt a motorbolt.co.hu eladói fogják tudni részletesen elmondani. Éppen ezért azt hasznosnak tartom, hogyha valaki bicó vásárlás előtt áll, akkor az keresse fel az üzletet, ne csak a webshopot.

A Koliken kerékpár mindig megbízható választás, de ha valakinek a Csepel a szíve csücske, azt is fog találni a webshopban. Sőt, ha esetleg csak szimplán kéne pár új bovden a fékhez, vagy például gumi belsőre volna szükség, akkor ezeket a külön alkatrészeket is meg lehet találni ezen a weboldalon. Ha nem hiszitek, nézzétek meg magatok és gurítsatok egy aranyos Koliken robogót a karácsonyfa árnyékába: az öröm garantált lesz.