Létezik bababolt, ami a pár mindkét tagjának megfelel?

Ezt a kis történetet az egyik barátnőm osztotta meg velem.

Mi nők mindig kikérjük a párunk véleményét, akkor is, ha egyáltalán nem kompatibilisek a dologban, fogalmuk sincsen miről van szó. Ez a nagy átlag, de az ő kedvese egy kicsit más. Mindig mindennek utánanéz, mindig igyekszik a legtöbb anyagot összegyűjteni, hogy aztán előálljon a legjobb megoldással.

Nem volt ez másképpen náluk a pelenka vásárlással sem. Az volt a cél, hogy a bababolt, amit választanak, olcsó legyen és közel legyen hozzájuk, hogy ne kelljen sokat utazni, ha elfogy a pelenka. Szerettek volna egy olyan bababoltot, ahol mindig van, ami nekik kell, mindig van a kedvenc pelenkájukból. Ők ilyen lojális vásárlók, ha van egy kedvenc üzletük, akkor amíg el nem játsszák a bizalmukat, oda fognak járni. Mindig is ilyenek voltak.

bababolt
bababolt

Na de, a bababolt választásban nem igazán sikerült dűlőre jutniuk, ezért a barátnőm párja elkezdte a kis hadműveletét, hogy megtalálja a környék legjobb bababoltját.

Kiderült, hogy nincsen túl sok bababolt a közelükben, ezért végül megnézte az online lehetőségeket is, és akkor talált rá a bababoltra, ami azóta mindkettőjük kedvence lett.

A lord.shop.hu oldalról rendelnek már pelenkát.

Rájöttek ugyanis, hogyha nincs a közelükben bababolt, akkor megpróbálhatnának online felületen is vásárolni, hiszen akkor ki sem kell mozdulniuk.

Számos előnye van az online vásárlásnak. Fel lehet iratkozni hírlevelekre, amik mindig az aktuális akciós ajánlatokról értesítenek, nem kell elmenni, nem kell kimozdulni, nem kell sorban állni, sem utazni.

Csak pár kattintás az egész, és azonnal hozzá lehet jutni a pelusokhoz.

Nekem például örök problémám, hogy el szoktam felejteni, mit akartam venni, mire eljutok a boltba.

A pelenkánál fontos, hogy sose fogyjon el, egy pár kattintással meg lehet rendelni már akkor, mikor realizáljuk, hogy újabb adagra lesz szükség.

Ez a bababolt egyébként nagyon olcsó. Sok pelenka van náluk, nagyon jó áron lehet ezekhez hozzájutni. Van pontgyűjtési akciójuk is, a vásárlásokkal szerzett pontokat később árengedményre lehet váltani.

Gyorsan szállítanak innen, mindig pontosak, ezért is szeretik annyira.

A párkapcsolatokban gyakran ütköznek nézeteltérésekbe a felek, de szerencsére ezek sokszor könnyen megoldhatók.

Nem tudok sajnos mindenre megoldást, de ha ti is a bababolton vesztetek össze, akkor a lord.shop.hu a megoldás.