A párommal hajózni mentünk

Sokan gondolkoznak azon, hogy mi az a megfelelő mennyiségű idő, amit ideális esetben együtt tölthet az embert a párjával. Mindannyian ismerjük azokat az embereket, akik amikor először merülnek egy új kapcsolatba, 24 órát töltenek az új partnerrel, de ez néha más kapcsolataik rovására történik. Eközben más emberek úgy érzik, hogy meg kell küzdeniük az új partnerük figyelméért.

Az egyensúly megteremtése gyakran nehezebb, mint gondolnánk, de ez egyúttal egészséges és szükséges ahhoz, hogy egy jó kapcsolatot alakítsunk ki. A munka és az élet azonban gyakran reális korlátokat szab az új párok együttes idejének. A hétvégi váratlan munkahelyi kötelezettségektől a hirtelen üzleti útig, az egyik partner szakmai céljai és ambíciói stresszt okozhatnak a kapcsolatban.

A párommal mi is igyekszünk odafigyelni az egyensúlyra, ezért találtuk ki, hogy hétvégén elmegyünk a Balatonhoz. De nem akarunk valami szokásos programot csinálni, amit mások is csinálnának, ezért döntöttünk úgy, hogy inkább most elmegyünk hajózni. Nem tudunk erről sokat, de az egyik ismerősünk ajánlott nekünk egy oldalt, ahol könnyen és jó áron megszervezhetjük a hajózást.

A Balatonon nem csak párosan lehet hajózni, hanem a vitorlázás jó program lehet a családoknak, sőt, el lehet menni barátokkal, vagy akár csapatépítő tréning lehetőségnek is jó lehet a közös hajózás.

Végül mi is lementünk a tóhoz, és a párommal egy szép napot töltöttünk el a hajón. Egy ilyen élményt nem is szabadott volna kihagyni.