A szívügyek nem az én asztalom, de az autószerelés igen

Én sem érthetek mindenhez. Megbízható autószerelő műhelyt és csapatot tudok ajánlani a www.metaautoszerviz.hu személyében. De az, hogy párkapcsolati tanácsokat osszak elég távol áll tőlem. Úgy gondolom, hogy ez mindenkinek a maga hatásköre, ki vagyok én ahhoz, hogy bármibe is belebeszéljek. Főleg úgy, hogy évek óta egyedül élek és nem is arra tart a történet, hogy ez mondjuk annyira megváltozna. Szóval ha meg akarjátok fejteni a szerelem és az érzelmek világát, akkor legjobb, ha eszetekbe se jutok.

De ha autószerelésről van szó… Szerelem, szerelem, szerelem. De csak az autót! Hallottatok már a www.metaautoszerviz.hu-ról? Ez egy 18. kerületi szervíz Budapesten. Az utóbbi pár alkalommal már náluk csináltattam mindent, ami csak szóba került. Elég régi járgányom van, úgyhogy ez annyira nem is meglepő talán – mármint, hogy egy darabig visszajáró vendég voltam. Aztán szépen lassan helyre pofoztak nekem mindent és már boldogan süvítek a kis aranyossal. Viszont akinek csak tehetem, ajánlom, hogy a 18. kerületbe vigye az autót javíttatni a Métás srácokhoz, mert számomra ez már összeforrt azzal a tudattal, hogy jó lesz.

Van egy árlistájuk a neten, amivel össze lehet vetni a feltételezhető problémákat és nagyjából megsejteni egy árak a munkára. Ez is rengeteget segít abban, hogy maximális bizalommal fordulj egy ismeretlen hely felé. De így, hogy tőlem látjátok, talán már nem is számít annak.

Úgyhogy ha adódna valami gixer a gépjárművel, vagy netán a műszakira kellene felkészíteni az autót, akkor jó szívvel tudom ajánlani a www.metaautoszerviz.hu csapatát és műhelyét. Egy gyors telefonos egyeztetés, és vihetitek is gyógyulni a jószágot, vagy felkészülni a vizsgára.