Hasznos kapcsolat a Gross Office szakértőivel

Soha nem titkoltam, hogy számomra a legfontosabb kapcsolat az önmagammal való kapcsolódás mellett a párkapcsolat. Vannak, akiknél a barátok állnak a legfontosabb helyen, és vannak, akiknek a szülei, testvérei, satöbbi, én azt gondolom, hogy akivel felnőttként a legtöbb időt töltöm, aki a legjobban ismer, aki a társam a mindennapok során, az van a leginkább közel hozzám. Persze a családomat is nagyon szeretem és nagyon közeli velük a kapcsolatom, de számomra furcsa lenne a mai napig jobban ragaszkodni hozzájuk, mint a páromhoz – de tudom, hogy vannak ilyen kapcsolódások is, és ez teljesen rendben van, hogy mások vagyunk, másmilyenek az igényeink.

Szokták kérdezni, hogy mi a titkunk, mi az, amiben szerintem mi jók vagyunk. Erre azt szoktam mondani, hogy nagy szerencse is kell ahhoz, hogy egy olyan emberrel találkozz, akivel ennyire egy hullámhosszon vagytok. A másik pedig, amit meg szoktam említeni, az az, hogy azt az elvet vallom, hogy hagyni kell a másikat a lehető legtermészetesebb valójában létezni. Ha esetleg olyat tesz, ami nekem rossz, vagy úgy látom, hogy saját magával kapcsolatban halad rossz irányba, azt természetesen jelzem, de egyébként elfogadom őt, úgy, ahogy van, nem szólok bele abba, mit csinál, nem próbálok az anyja lenni. Közben együtt is tervezünk, és minden kölcsönös – csak így működik. Azt hiszem, ezek a legnagyobb dolgok, amiket a másiknak adhatunk: elfogadás és szeretet.

Nem csak a párkapcsolat és az egyéb kapcsolatok lehetnek természetesen fontosak egy ember életében, hanem például a cégalapítás is. Az, hogy jelenleg milyen feltételekkel történhet cégalapítás magyarországon, jó néhány oldalon olvasható, ugyanakkor tudok egy olyan céget, ahol teljes körű támogatás is igénybe vehető. Ez az oldal nem más, mint a grossoffice.hu, akikkel azt hiszem, a személyes tapasztalatom önmagáért beszél. Már egy ideje céltudatosan keresgéltem az interneten, hogyan is kéne nekiállni a saját vállalkozás elindításának, amikor is egy délutánon épp arra kerestem rá, hogy “cégalapítás magyarországon“. Szerencsémre az egyik oldal, amit erre a kifejezésre feldobott a kereső, épp a Gross Office site-ja volt. Már egyből megragadta a figyelmemet a lényegre törő kommunikáció, valamint az, hogy nem csak cégalapítással és székhelyszolgáltatás igénybevételével kapcsolatban tudnak a segítségünkre lenni, hanem cégmódosítás esetén is. Ezt az infót el is raktároztam egy kedves barátomnak, mégpedig azért, mert a Gross Office-nál érdemes lehet a cégmódosítást székhelyszolgáltatással is egybekötni, na de erről minden fontos infó elérhető a honlapon! Térjünk vissza az én helyzetemre… Az világos volt, hogy a szakértőik végigkísérnek a hivatalos ügyintézés során, és természetesen bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban a rendelkezésemre állnak, sőt még ügyvédet is tudnak biztosítani, ha nincs sajátom. Könyvelővel már felvettem a kapcsolatot ekkor, és azzal is képben voltam, hogy milyen folyamattal, ügyintézéssel üthető nyélbe a cégalapítás magyarországon, ugyanakkor azzal kapcsolatban még vacilláltam, hogy bt-t vagy kft-t kéne indítanom. Szerencsémre az oldalon belül még egy csomó infót találtam, ami jól jött ebben a témakörben, főként a kft-ről szóló részekre gondolok itt, sok hasznos gondolatot és 2023-ban aktuális információt oszt meg az oldal – kiemelném, hogy teljesen ingyen, még bármiféle szolgáltatás igénybevétele előtt – a nagyközönséggel.

cégalapítás magyarországon

Bevallom, a székhelyszolgáltatás sokszínűsége és a települések nyújtotta lehetőségek is az újdonság erejével szolgáltak. Azzal tisztában voltam ugyan, hogy a székhelyen üzleti címet és cégtáblát biztosíthatnak, valamint kezelhetik a postát is, de az irattárolásról és iktatásról, valamint az infrastruktúra teljes használatáról nem tudtam, persze azért abban bíztam már előzetesen, hogy egy tárgyaló biztosított a szükséges alkalmakra – ez természetesen benne van a csomagban. Az pedig, hogy ha Pest megyében gondolkozunk, vajon a főváros vagy inkább Újlengyel lehet ideális, mint székhely, nos, teljesen új gondolat volt számomra, mert addig csak Budapest jutott eszembe. Újlengyelről azonban megtudhattam, hogy az iparűzési adó megfizetése alól itt mentesülnek a cégek, egyszóval jelentős összeget tud megspórolni, aki ezt a települést választja székhelyül. Mondanom sem kell, elgondolkodtatott a dolog. Már amikor idáig eljutottam a weboldal felfedezésében, valamint az induló csomagajánlatokat is megtekintettem, biztos voltam benne, hogy hamarosan felkeresem őket. Így is lett, és egy percig sem bántam meg a döntésemet: csak jó tapasztalatról tudok beszámolni. A csapat profi hozzáállása egy percig sem kérdőjelezett meg bennem semmit, a bizalom mindkét fél részéről adott volt, könnyű volt a közös munka.

Sok terhet vett le a vállamról, hogy igénybe vettem a Gross Office szolgáltatásait, és több időm maradt minden másra, ami sokkal lényegesebb! A sokéves tapasztalat bizony megmutatkozott náluk, és nekik is köszönhetem azt, hogy ilyen simán sikerült a cégem indulása.