Mennyit ad a párkapcsolatodhoz a közös filmnézés?

Tipikus randitipp, hogy vidd el a kiszemeltedet moziba az első, vagy második randira. Ha engem kérdezel, akkor inkább a másodikra, mert az első inkább szóljon a beszélgetésről, az ismerkedésről, főleg akkor, ha netes társkeresőn találkoztatok először. De mi a helyzet a filmekkel a párkapcsolat későbbi részében?

Ha már a rózsaszín köd elmúlt, de a szerelem még mindig tart, én azt javaslom, hogy továbbra is tartsátok meg a közös filmnézést, viszont vigyétek haza az élményt! Az intim környezetben eltöltött közös programok segítenek sokkal közelebb hozni titeket egymással. Nézzetek egy takaró alá bújva akár romantikus, akár horror, akár dokumentumfilmet, és teljesen más lesz a hangulata, mintha moziban néztétek volna.

Az otthoni filmnézést segíti az onlinefilmek végtelen tárháza, amit olyan oldalakon találtok meg, mint amilyen a mozi.ma is. Az onlinefilmek ugyan lehetőséget adnak arra, hogy pénztárcabarát módon jussatok szórakozáshoz, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül spórolós estéket kell tartanotok. Egy drágább bor társaságában, vagy akár egy előkelő étteremben elköltött vacsora után is tarthattok filmes estét otthon, úgyhogy nem kell attól félned, hogy az onlinefilmek nézése a szürke hétköznapok beköszöntét jelzi.

A mozi.ma oldalát külön azért tudom ajánlani, mert talán itt lehet a legkönnyebben böngészni a különböző kategóriák között. Ha én a párommal mozis estét tartok, akkor egészen biztosan ezt az oldalt keresem fel, hiszen itt tudok olyan romantikus filmekre bukkanni, amikről nem is hallottam korábban, pedig érdemes megnézni.

Gyújtsatok ma este gyertyát, csapjátok fel a laptopot, bújjatok össze a kanapén, és nézzetek valami jó filmet! Hidd el, ha valóan átengeditek magatokat az érzésnek, észre sem fogjátok venni, hogy onlinefilmet néztek, nem pedig egy moziban ültök!