Gyertyakészítés házilag, azaz a tökéletes kapcsolatmentő program

Minden kapcsolatban vannak szép időszakok és hullámvölgyek. Sokan azt mondják, hogy majd úgyis eltűnik az a bizonyos kezdeti rózsaszín köd és szerencsések vagytok, ha utána még kihúzzátok egy darabig egymás mellet. Ebben talán van némi igazság, de véleményem szerint nem szabad ilyen negatívan hozzáállni ehhez. Való igaz, hogy egy kapcsolat nem fog magától jól működni, hiszen mindkét fél részéről szükség van némi törekvésre, hogy együtt fenntartsanak egy egészséges párkapcsolatot.

Az utóbbi időben a párommal egészen sok feszült helyzettel kellett megküzdenünk. A sok munka és stressz, a kevés egymással töltött idő és az együtt élés problémái sokszor rányomták a bélyeget mindennapjainkra. A minap egy párkapcsolati blogot nézegettem, ahol különböző kapcsolatjavító programokról írtak. Az egyiket nagyon ötletesnek és érdekesnek találtam, ez pedig nem volt más, mint a gyertyakészítés házilag. Mindketten imádunk gyertyázni és illóolajokat párologtatni, így ez egy tökéletes közös kikapcsolódásnak bizonyult.

Már csak az volt a kérdés, hogy mégis honnan szerezzem be a megfelelő alapanyagokat a folyamathoz. Rövid keresgélés után belefutottam egy Pipere Porta nevű cégbe, ahol különféle kence, szappan, fürdőbomba és gyertya készítéshez szükséges alapanyagokat árulnak. A speciális kozmetikai alapanyagoktól kezdve a különféle illóolajokon át egészen az egyszerű kis tégelyekig minden megtalálható az oldalon. Persze nem csak a különböző termékek készítéséhez szükséges anyagok elérhetőek, hanem megvásárolható késztermékeket is találhatsz az oldalon.

Fogalmam sem volt, hogy a gyertyakészítés házilag mégis milyen hozzávalókat igényel, azonban egy külön kategória volt ennek szentelve az oldalon, ahol minden össze volt gyűjtve, így nekem már csak válogatnom kellett. Kosárba raktam pár gyertyatégelyt és kanócot, valamint kiválasztottam a megfelelőnek talált gyertyaviaszt. Hogy ne csak egyszerű, fehér gyertyáink legyenek, hozzáadtam a rendeléshez két folyékony gyertyaszínezőt is, amelyek az “olive green” és “honeydew” fantázianeveket viselték. Csaknem 20 féle árnyalat közül válogathat az ember, így biztosan mindenki megtalálja a számára tökéletes színezőt. A jó illat kedvéért illóolajokat is a kosárhoz adtam, így már minden rendelkezésre állt a házi gyertyakészítéshez.

Még órákat tudtam volna böngészni az oldalt, hiszen bővelkedik a szuperebbnél szuperebb dolgokban, ezért inkább gyorsan megrendeltem, hogy minél előbb megérkezzen a csomag. Az online bankkártyás fizetést és a csomagautomatába való szállítást választottam. A szállítás gyors volt, alig pár nappal később már a kezemben foghattam a megrendelt küldeményt.

Páromat sikerült igazán meglepnem és nagyon örült ennek a különleges közös programnak. Egy csodás, produktív estét töltöttünk el együtt, amely újra eszünkbe juttatta, hogy miért is vagyunk egymás mellett, és milyen csodás dolog is a szerelem. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy dobja fel párkapcsolatát hasonló apróságokkal, és programokkal. Ha pedig a gyertyakészítés mellett döntenétek, csak is a pipereporta.hu-t ajánlom, hogy biztosan a legjobb alapanyagokkal tudjatok kézműveskedni.