Gondoltad volna? A könyvelési szoftver az új szerelmem

Otthagytam a multizást és saját vállalkozásba kezdtem

Anno, a váltásom idején, egy nagyon jó állást hagytam magam mögött. A barátaim irigyeltek is érte. A vállalati szférában helyezkedtem el, és mint minden multinál, bizony itt is meg kellett dolgozni a megszerzett fizetésért. A munkám persze nem fizetett rosszul. Magyar viszonylatban abszolút az átlag felett kerestem, ezért kicsit félre is tudtam tenni. Tulajdonképpen ez volt az, ami segített abban, hogy kilépjek. Úgy éreztem, az örökös túlórák, az évek óta tartó, szűnni nem akaró hajtás felőröl. A magánéletem romokban volt, a szőke hercegről csak álmodozni tudtam, mert nap végén arra már nem maradt erőm, hogy ismerkedni is elkezdjek. Ezért amikor sikerült összespórolnom annyi pénzt, hogy biztonsággal kilépjek ebből a világból, felmondtam, és megalapítottam a saját vállalkozásomat.

Szerelmes vagyok a könyvelési szoftverbe, amit most használok

Végre olyasmivel foglalkoztam, amit szeretek, így jóval többet elkezdtem belepakolni a napi munkába. Persze ez kellett is, mert most mindent egyedül csináltam, nem volt sok segítségem. Éppen ezért még most is áldom a napot, amikor megismertem a könyvelési szoftver rendszert, amit a mai napig használok a vállalkozásomban. A szoftvert magát az Üzleti Szoftver csapatának oldalán, az uzletiszoftver.com oldalon találtam. A csapat egyedülálló üzleti megoldásokat kínál az üzleti folyamatok automatizálására, hogy neked már csak a lényegi dolgokkal kelljen foglalkoznod a vállalkozásodban! Kisvállalkozóként elmondhatom, hogy rengeteget jelent az, amikor a napi munkafeladataidhoz hirtelen kapsz egy “csapatot”, a könyvelési szoftver ugyanis rengeteg feladatot levesz a válladról! A napi monoton munkafolyamatok automatizálásával pedig könnyebben koncentrálhatsz a kreatívabb, izgalmasabb feladatokra a munkavégzésed során.

könyvelési szoftver
A könyvelési szoftver rengeteg terhet levesz a vállamról – talán még ismerkedni is fogok tudni mellette!

A könyvelési szoftver rengeteg terhet levesz a vállamról – talán még ismerkedni is fogok tudni mellette!

Az uzletiszoftver.com oldalon számos szűrő segít kiválasztani a neked megfelelő könyvelési szoftverek közül azt, amely a vállalkozásodat a leginkább megsegítheti. Egyrészt választhatsz platform alapján. Így akinek a felhő alap szolgáltatások a szimpatikusak, be tudja pipálni ezt az opciót. Akinek pedig mobiltelefonra vagy asztali gépre optimalizált szoftverre lenne inkább szüksége, itt az is meg fogja találni a számításait. A könyvelési szoftver a megfelelő társ lehet a mindennapjaidhoz, ha jól választod ki! Épp ezért fontos azt is megnézni, hogy az adott szoftvert mekkora cégmérethez igazították, hiszen ez nagyban meg fogja határozni azt is, hogy milyen jellegű segítséget fog majd nyújtani a számodra. Szintén nagy előnye az oldalnak, hogy akár iparág specifikusan is tudsz keresni a különböző lehetőségek között! Így a bank szektortól elkezdve a energetikai iparon át a pénzügy-számviteli tevékenységekig szinte bármit megtalálsz, és bármire találsz megfelelő könyvelési szoftvert!

De miben lehet hű és odaadó társad egy könyvelési szoftver? Ezt persze szoftvere válogatja, de a legtöbb valóban automatizált megoldásokat nyújt a leggyakrabban előforduló feladatokhoz. Így a szoftverre többek között rábízhatsz folyószámlakönyvelést, riportálással vagy adatelemzéssel kapcsolatos feladatokat, valamint elszámolással, kontrollinggal kapcsolatos résztevékenységeket is. Ha a vállalkozásodban nyomon követitek a tárgyi eszközöket is, érdemes olyan könyvelési szoftvert választani, amely a főkönyv vezetésén és az analatikán túl ezt is tudja kezelni. Sőt! Még arra is láttam példát, hogy a könyvelési szoftver a bérszámfejtéssel kapcsolatos adminisztrációt is tudja kezelni. Én nem is lehetnék boldogabb, hogy rátaláltam erre a nagyszerű segítségre! Ha téged is érdekel a lehetőség, ne habozz sokáig, és lépj kapcsolatba az uzletiszoftver.com oldal csapatával a honlapon megadott elérhetőségek egyikén minél előbb!