Magánélet, szerelem, esküvői videós, mely nem marad titokban

Hogy miről is terjednek leggyorsabban a pletykák?

Hát persze, hogy a szerelmi ügyekről, a párokról, itt elég nehéz bármit is titokban tartani, vagy ha csak barátok vagytok, akkor is rögtön elkezdenek pletykálni rólatok, mert nem olyan gyakori az igazi fi és lány barátság.

Mivel eléggé ismert személy vagyok, így én is próbáltam minél nagyobb titokban és leginkább csak családi körben megrendezni életem szerelmével a nagy napunkat.

Sajnos ez nem mindig olyan egyszerű feladatnak ígérkezik, hiszen, ha nem mutatom ki a kapcsolati státuszunkat és mondjuk a munkahelyemen, az irodában nem beszélek nagyon a páromról, akkor rögtön kezdődnek a találgatások, hogy ,,Már nem működik úgy a dolog? ’’,  vagy ,, Van valaki másod? „ vagy egyszerűen csak mesélnem kellene a többieknek, hogy mi zajlik otthon a négy fal között.

De úgy érzem, hogy vannak dolgok, amit elég, ha csak a hálószobának tartunk meg és persze magunknak.

Így a munkahelyemen például nem is tudták, hogy esküvőm lesz, bár sejthettek valamit.

Valaki azt hitte, hogy éppen nagy szakításokban vagyunk a párommal, nos ,  ők tévedtek a legjobban.

A másik ,, tábor ” viszont az esküvő pártján állt és nekik lett végül igazuk, amikor tiszta vizet öntöttem a pohárba és elmondtam az irodában, hogy hogy is áll a helyzet és valakinek még az esküvői videómat is megmutattam, mert azért akadnak ott is barátaim, viszont őket nem hívtam meg és nem is szóltam nekik, mert tényleg nem akartunk nagy felhajtást.

Talán majd az első házassági évfordulónkon csapunk egy nagy bulit, ami most elmaradt, viszont az, hogy egy esküvői videóst – http://fabianfoto.hu/eskuvoi-video-cinematografus/- elhívjunk az esküvőnkre, elengedhetetlen volt.

Hiszen ki ne akarná megörökíteni élete egyik legszebb napját a szeretteinek a társaságában ráadásul?

A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról.

Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk.

Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Szóval elmondhatom, hogy bármikor, amikor csak akarom, újraélhetem a nagy nap minden kis fontos pillanatát.

Örülök, hogy végre tiszta vizet önthettem a pohárba és végre talán nem lesz pletyka tárgya a főnök, azaz az én magánéletem az irodában, aminek kifejezetten örülök.

Fontos az őszinteség, de azért nem akartam mindent előre elújságolni a többieknek, utána a hatalmas boldogságom miatt előbb vagy utóbb úgy is kihúzták volna belőlem, hogy mi történt, meg csak úgy ragyogtam a boldogságtól és azóta is minden egyes nap ugyan azt érzem.

Szép dolog ez a szerelem.

Persze, ahogy mondtam is, az ember természeténél fogva szeret érdeklődni és kíváncsiskodni mások magánélete iránt, de nekik ott vannak a bulvárlapok, olvassák azokat, sok mindent elárulnak a celebek magánéletéről, még ha a fele nem is igaz.

De én csak és kizárólag valós tényekkel szolgálhatok az esküvői videósnak köszönhetően.