Ha elromlik a laptop akkor is van megoldás

A társ megtalálása a legfontosabb dolog egy család életében. De a megtalálásához nem mindenkinek egyszerű az útja, a rögös út érzését a mai fiatalok sőt az idősebb korosztály is egyre jobban megérzi, és nem tud ellen mit tenni, csak várja, hogy a legmegfelelőbb személybe botlik, akivel minden klappol, nincsenek játszmák és sértődések. Az idilli kép mindenki fejében él és ezt az idillikus társas kapcsolatot keresi egész életében, vannak megalkuvók, akik egy egy langyosabb kapcsolatba belemennek. De akik megtalálják a nagy őt azoknak nagy szerencséjük van, és a megtartására koncentrálhatnak minden kis porcikájukkal.

Egy jól működő kapcsolathoz hozzá tartozik, hogy a hozzá tartozó műszaki cikkek karbantartása a legfontosabb. De ha ezt elmulasztjuk, akkor jönnek a bajok, és az ember fia lánya, rögvest kapkodni kezd, hogy hova vigye a szeretett laptopját, és persze, az is fejében van, hogy gyorsan kész legyen, mert szüksége van rá, talán még az nap. Ilyenkor kezdődik a kapkodás, hogy hova is lehet vinni szervizbe a laptopot. Rákeresnek az interneten, de lehet, hogy nem a legjobbat találják meg.

Nekem szerencsém volt a legjobb laptop szerviz budapest címszó alatt tényleg megtaláltam azt a szervizt, ami számomra a legjobb. Annyi -féle és fajta problémára tudták a fiúk már a honlapjukon keresztül is a megoldást, hogy a személyes találkozókor már szinte biztosra mentem, hogy gyorsan készen lesz a laptopom. Megtaláltam a legjobb laptop szervizt budapesten, a honlapjukon kezdtem kutakodni, hogy egyáltalán az én laptopomat szakértelmük alá tudják -e venni, és nem csalódtam egy informatikához értő cégben. Annyi hibalehetőséget és erre való megoldást soroltak fel, mindezt tematikusan elrendezve, hogy még én női szemmel is ki tudjak igazodni, azon, hogy egy laptopnak mennyi baja lehet. Úgyhogy meg is néztem, hogy hol találom őket, hogy személyesen tudjak valamely alkalmazottukkal beszélni, és mondjon valamit, hogy mi tévő is legyek, megtartsam még a laptopomat megéri -e még megcsináltatni, vagy ajánljon egy új terméket, amely az én igényeimhez mérten megfelel. Tehát rákerestem, hogy a városban hol is találhatóak, és szerencsére Budán és Pesten is van szervizük. Elmentem és nagyon kedvesen, segítőkészen álltak a problémámhoz, hogy nem kapcsolódik be a gépem, hiába nyomkodom. Akkor a bevizsgálást javasolták, hogy ennek a díja 5000 Forint, amennyiben ott is csináltatom majd meg a gépet, úgy díjtalan, ez a díj csak akkor számítódik fel, hogyha tovább viszem máshoz a laptopomat.
Otthagytam a gépemet, és vártam, hogy keressen, hogy mi lett a bevizsgálás eredménye. Ennek a vizsgálatnak nagyon örültem, mert nem csak az adott problémát nézik meg, hanem az egész gépet átvizsgálják, így ha esetlegesen más problémája lenne, akkor azt is orvosolni tudják. Kis idő sem telt el és már jelentkeztek is a szervizből, elmondták, hogy teljes mértékben mentető a gépem, és mit választok, hogy megcsinálják vagy sem. Természetesen azt választottam, hogy javítsák meg minden egyes kis hibáját, és akkor még jó pár évig tudom használni.

Nem telet bele pár nap, már készen is lett a gépem és én rohantam is érte, mivel a munkámhoz elengedhetetlen. Ezt a szervizben is tudták, úgyhogy igyekeztek is elvégezni a feladatot, hogy nekem minél előbb újra otthon legyen a munkaeszközöm.