Ezek után mindig higgadtan fogok vitatkozni

A párom számomra a legfontosabb a világon. Ezzel együtt pedig az ő véleménye. A korkülönbségünkből adódóan elő szoktak fordulni olyan helyzetek, mikor egyáltalán nem tudunk egyetérteni. Igaz, a barátom kifejezetten makacs ember, legtöbbször sosem enged a saját álláspontjából. Sokszor hajthatatlan. Ez persze jobbára apróságokban merül ki. Mondjuk, hogy ő taszítónak találja, ha valakinek kék haja van, én meg egyenesen vagánynak tartom. Akkor viszont igazán meg tud bántani, ha rám tesz valamilyen rosszalló megjegyzést. Egyik nap egy rövidebb pólót vettem fel a szokásosnál, de teljes mértékben az ízlésesség határain belül. Ő mégis egy csúnya megjegyzést tett rám, ami nálam eléggé kiverte a biztosítékot.

Elhihetitek, én legtöbbször lenyelem ezeket, mert tudom, hogy nem bántani akar vele. Tudom, hogy sokszor attól fél, hogy atrocitás ér amiatt, ha egy kicsit többet mutat a testem magából. De akkor, annyira kiakadtam, hogy a kezemmel hadonászva kezdtem el vele vitatkozni. Ezzel csak egyetlen egy probléma volt: a telefonom végig a kezemben volt. Mivel erre akkor egyáltalán nem figyeltem, egy nagyobb mozdulatnál a telefon kicsúszott a kezemből, és mivel se nem macska, sőt lábai sincsenek – mondhatni pofára esett a kemény padlón.

Szerintem ebből kitaláljátok, hogy mi történt. A kijelzője szinte darabjaira hullott, és használhatatlanná vált. A barátom megoldotta a problémát… Aznap délután elvitt az LCD FIX üzletébe. Gondoltam, úgyis az lesz a válasz, hogy jobban járok egy új telefonnal, úgyhogy már elengedtem a dolgot. Fájt, mert nagyon szerettem ezt a telefont. Amikor a barátom magyarázta nekik, hogy samsung galaxy a50 kijelző csere lenne a kérésünk, hihetetlenül meglepődtem a válaszon. Egy óra, és jöhetünk érte vissza!

Azért megkérdeztem, hogy mennyibe fog fájni. Megnyugodtam, mert hihetetlen korrekt árat mondtak. Szerintem nagyon kevés helyen mondtak volna ennyit. Pláne a mostani tudásom szerint, hogy a srácok mennyire professzionálisak és jó minőségű alkatrészekkel dolgoznak. Egyébként választhattam volna, hogy ne gyári kijelzőre cseréljék a régit, de én mindenképpen tökéletes állapotban szerettem volna visszakapni a telefonomat. Előre megnyugtatok mindenkit, ez pontosan így történt. Muszáj mindezt elújságolnom nektek, mert nagy pozitív élményt nyújtott a szolgáltatásuk, és jobbá tudták tenni azt a szörnyű napot.

Kezdve azzal, hogy csak bementünk, nem kellett semmiféle előzőleges egyeztetés. Másrészt felkészültem arra, hogy csak napok múlva fogom visszakapni a mobilomat, és az is csak a jobbik esett lett volna. Ezért lepődtem meg ennyire, mikor közölték, hogy egy óra múlva mehetünk vissza érte. Akármilyen szervizről is legyen szó, még sosem tapasztaltam ilyen kevés várakozási időt. Ezenkívül a kicserélt kijelzőre garanciát is adtak, ezáltal a lehető legnyugodtabban sétáltam el az üzletből. Aztán meg én amúgy is mindig csodálkoztam azon, hogy ha bemegyek valami telefonos szaküzletbe, kábé soha nincsen semmi raktáron, amit kérek. Az LCD FIX-nél azonban mindig minden raktáron van, nem csak a levegőbe kínálják a szolgáltatásaikat. Ezáltal a samsung galaxy a50 csere is pikk-pakk el tudott készülni.

Amit még szintén szuperül csinálnak, az az, hogy a gyorsaságuk ellenére nem kérnek el még plusz pénzt a javításért. Ez náluk az alap, ami szerintem igazán piacvezetővé tudja őket tenni. Sokaknak a legtöbbször sürgősen van szükségük egy jó szervizre.

Még mindig volt egy dolog, ami miatt aggódtam. A barátom azt mondta, hogy készüljek fel arra, hogy esetlegesen elveszhetnek az adatok a telefonomról egy ilyen csere alkalmával. Jön is a de, mivel az LCD FIX-nél biztosítottak arról, hogy abszolút semmi félni valóm ne legyen, mert adatvesztés nélkül javítják meg a telefonomat. Nem fog semmi sem sérülni, nem fog semminek sem a rovására menni a szervizelés. Szóval ne legyenek aggályaitok, nyugodt szívvel keressétek őket, ha bármi probléma adódik. Egyebet is vállalnak kijelző javításon kívül. Akksit, hátlapot is cserélnek, szoftvert is frissítenek, sőt a vízérte készülékeken is tudnak segíteni. Úgyhogy elég széles körben mozognak. Náluk mindig talátok egy megoldást.

A javítás után azonnal kértem rá egy üvegfóliát is, hiszen ezt is árulnak. Tökéletesen ráillesztették a telefonomra, szóval abszolút semmiféle aggódni valóm nincs már. Tényleg nem gondoltam volna, hogy egy samsung galaxy a50 kijelző csere ilyen rövid idő alatt és akadálymentesen megtörténik, de sikerült, és ezért rendkívül hálás vagyok. Nem beszélve az ügyfélszeretetükről, ami látszik az egész üzeltükön és szolgáltatásukon. Na meg én is jobban oda fogok figyelni ezekre a dolgokra. Közben a barátom is bocsánatot kért, úgyhogy minden jó, ha a vége jó.