Ámor nyila is gyorsabban suhan online

Gyermekkoromtól kezdve nagy örömöt leltem abban, mikor két ismerősömet összehoztam egymással és még ha csak egy rövid időre is jól megvoltak. Rengeteget terveztem füzetembe, összeírtam, hogy kik azok a lány barátnőim akiknek még nincs barátja és a fiúkat is. Hozzáírtam a nevekhez, hogy kinek milyen jó és rossz tulajdonsága van és hogy miért passzol pont ez a lány ahhoz a fiúhoz. Napokat és heteket képes voltam ezzel foglalkozni és hatalmas boldogsággal töltött el mikor láttam a mosolygós arcokat és azokat a párokat akik jól érezték magukat egymással.

Mikor középiskolába és egyetemre mentem, már ritkábban fordult elő, hogy megismertettem egy barátnőmet egy sráccal viszont még mindig volt rá példa, hogy ez megtörtént. Az egyetemi évek végén volt egy pár, akiket én hoztam össze és úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Természetesen engem is meghívtak az esküvőre, mert mindig hálásak maradtak ezért. Így tíz év elteltével már két gyermekük van és a jó barátság is megmaradt.

Barátnőm már az egyetemi évek alatt többször említette, hogy párkapcsolati weboldalt kellene nyitnom, hogy több szinglinek tudjak segíteni, mert jó érzékem volt hozzá. Akkor még nem igazán foglalkoztam azzal, amit mondott, mert karrieremre akartam koncentrálni. Nemrég ismét előjött a téma és addig-addig mondogatta míg meggyőzött. Kicsit azért tartottam tőle, mert tudtam hogy a számítógépet csak alap szinten kezelem ezért semmi féle varázslatot nem tudok bevetni, amit szerintem mások egy weboldal készítése közben visznek véghez. Sosem tudtam elképzelni sem, hogy ez mégis hogyan lehetséges.

Amikor az online varázslás megkezdődik

Barátnőm megnyugtatott, hogy nem kell tartanom semmitől mert ő ismer egy nagyon jó weboldalt a https://keresobenelso.hu -t. Azt mondta, hogy itt mindenben tudnak segíteni nekem, amire szükségem van. De mennyire igaza lett.

Egy tíz lépéses kérdőív alapján, ami mindenki számára elérhető a oldalon a weboldal készítés fül alatt, át tudtam gondolni, hogy milyennek is szeretném a weboldalt valójában. Az oldal célja az egyedülállók párra találjanak és ők voltak a célközönségem is. Az érzelmek kiváltásánál el kellett gondolkodnom, mert szeretet teljesnek kellett lennie viszont az őszinteségre akartam a legjobban koncentrálni. Persze könnyedén ki tudtam választani több olyan oldalt is, ami tetszett viszont a saját oldalam színét nem szerettem volna rózsaszínre festeni. Azt gondolom, hogy egy pár vagy lelki társ megtalálása nem erről szól. A tartalom elkészítésében volt lehetőségem egy két ismerősömet megkérni, hogy írjon egy cikket viszont főként a keresobenelso.hu csapatára kellett támaszkodnom.

Tárhelyre, adatbázisra kezelésre is szükség van egy weboldalon, hiszen a beírt adatokat el kell tárolni. Tárhely és adatbázis nélkül nincs is értelme egy weboldal felépítésének, ezért ez a kérdés is megtalálható a tíz alap kérdésben. A https://keresobenelso.hu tud tanácsot adni ezzel kapcsolatban viszont ha már van megoldás valamire akkor azt is szívesen meghallgatják és be tudják építeni a weboldalba.

Ha olyan típusú ember vagy, aki szeret hosszú távú terveket készíteni, akkor már most el tudod kezdeni tervezni, hogy mikor szeretnél a közösségi médiában hirdetni. Ezt persze nem kell rögtön elkezdeni viszont ezeket a dolgokat jobb az elején eldönteni.

Miután ezek a fontos kérdések meg lettek határozva, a csapat elkészíti a dizájn oldalt. Ez valójában még csak egy kép arról, hogy milyen is lesz majd a weboldalad, változtatások még mindig lehetségesek.

Csodálatosabb mint azt valaha elképzelni lehetett

Ezután a keresobenelso.hu csapata elkészíti a reszponziv weboldalt. Ez számomra egy gyermek születésének örömével egyenértékű volt, persze nekik csak egy rutin feladat. Kisebb változtatások még ilyenkor is lehetségesek, mert neked és később az ügyfeleknek is megfelelő felületet kell kialakítani.

Mikor már többen használták a párkereső oldalt sikeresen, még több emberrel meg akartam ismertetni weboldalamat, ezért a következő lépésben a keresőoptimalizálásra kellett fókuszálni. Persze először a szót is nehezen tudtam kimondani, viszont a leegyszerűsített leírásnak köszönhetően nekem is könnyedén sikerült megértenem, hogy miről is van szó. Rájöttem, hogy a https://keresobenelso.hu -nál a legjobb helyen járok, mert kezdőként sok mindennel nem vagyok tisztában, viszont ők a hosszútávon elégedett ügyfelekben hisznek.

A weboldalon olvasottak alapján arra jutottam, hogy a keresőoptimalizálás rengeteg kis tényezőből áll és nem könnyű elmagyarázni ezáltal biztosan kivitelezni sem. Egy biztos, hogy ha az ember látható helyen szeretne lenni a keresési listán, akkor ez mindenképpen egy megtérülő befektetés lesz. Persze ez legalább annyi időbe telik mint egy komoly kapcsolat kiépítése.

Sok időt töltöttünk azzal, hogy tartalommal töltsük meg a blogot. Több pozitív visszajelzést is kaptunk, viszont legtöbbjük csak néhány soros volt. Ezzel a pár sorral nem lehet megtölteni az oldalt, ezért a keresobenelso.hu szövegírói ezt is sikeresen megoldották.

A csomagokat is érdemes megnézni

Az oldalon csomagok közül is lehet választani. Nem mindegy, hogy egy szinte frissen indult weboldal vagy egy nagyvállalat weboldalát szeretnéd népszerűsíteni, mert lehetséges, hogy mint kezdő vállalkozó a marketingre szánt kereted jóval alacsonyabb mint egy nagyobb vállalaté, aki már évek óta népszerűsíti magát valamilyen formában. Persze konzultációra és tanácsadásra mindig van lehetőség, ezért ha nem is tudod pontosan, hogy meddig is nyúlik a pénztárcád, akkor ki tudod kérni véleményüket.

Egyik kedvenc csomagom a 7 hetes kampány, ami voltaképpen olyan mint a randi szervezés. Csak egyszer össze kell hozni mindent és mindenkit, aztán hagyni hogy történjenek az események. Mindent egyszerre kell megadni és aztán folyamatos posztok jelennek majd meg hét héten keresztül minden nap. Ez hatalmas munka és tudjuk azt, hogy a rendszeresség elhanyagolhatatlan, mikor szeretnéd magadat megismertetni az emberekkel, leendő ügyfelekkel. Velem is már többször előfordult, hogy láttam valamit, ami tetszett de nem volt időm megnyitni. Aztán bosszankodtam, hogy persze most, hogy keresem biztos nem fogom megtalálni. Ha a 7 hetes kampányt választod, ilyen biztos nem fog megtörténni az érdeklődőiddel. Persze arra is nagyon oda kell figyelni, hogy ezek a posztok megfelelő hosszúságúak legyenek és célirányosan közöljenek információt. A keresobenelso.hu profi csapata ezt már jól ismeri és alkalmazni tudja.

Persze ezen kívül még a Linképítés, tartalommarketing valamint A Leader csomagok is megtalálhatóak az oldalon. Ezeket is mindenképpen érdekes pontosan átnézni, mert ha jelenleg nem is, de a későbbiekben mindenképpen aktuális lesz számodra. Ezt biztosan tudom, mert én is a keresobenelso.hu – val kezdtem weboldalamat és tudom, hogy egy napon sikeres vállalkozásom lesz. Persze a legjobb dolgokra mindig várni kell és nem szabad semmit elsietni. Ha kiszemelünk egy célt magunk előtt, nem szabad hogy bármi megállítson. Boldogsággal tölt el, hogy rengeteg pár talál egymásra a weboldalon keresztül és mindez nem tudott volna megvalósulni a https://keresobenelso.hu nélkül.