Ajándékok nők napjára (is) az 50szazalek.com webshopban

Jajj nekem: már megint itt a nők napja!

Szokás szerint nem készültem rá jó előre az ünnepre, de azért idén legalább előtte 5 nappal eszembe jutott. A nők napja a feleségem szemében kötelező megemlékezést jelent, bár én ezzel a személettel nem tudok teljesen azonosulni.

A születésnapjára, a névnapjára, vagy éppen a házassági évfordulónkra sokkal szívesebben ötletelek bármilyen ajándékról, ami feltételezésem szerint örömet okozhat életem párjának. A nők napja ellenben bizony kissé feszélyez ezen a téren, de hát nincs mit tenni, ha egyszer ez alkalomból is muszáj valamivel előrukkolni. Mindenesetre legalább magamban megtartom a megfelelő fontossági sorrendet, a nők napja mindenképpen valami apróságot fog jelenteni.

Általában a névnapjára kedveskedem neki egy komolyabb kaliberű prémium édességgel, egy hőn áhított ruhadarabbal, egy kiegészítővel vagy egy pár lábbelivel, ami épp esedékes, szükséges. A születésnap a nagy kívánságok ünnepe. Ilyenkor jöhet szóba egy új háztartási vagy konyhai kisgép, egy ékszer, vagy egy karóra. E tekintetben azonos súlyt képvisel a karácsonnyal, amikor szintén szívesen kitesz magáért az ember, és igyekszik alaposan kifürkészni a kedvese rejtett, vagy éppen csak félénken, diszkréten megfogalmazott vágyait. Óriási örömet lehet azzal okozni, ha nem pusztán egy konkrétan megfogalmazott megrendelést szállítunk le, hanem valódi meglepetésként is bele tudunk trafálni a hőn áhított tárgyak listájába. Tovább sodorva az ajándékok képzeletbeli fonalát, eljutunk a házassági évfordulóhoz, amely kapcsolatunk csúcsát jelenti az ajándékok szempontjából is. Ilyenkor kerül terítékre egy-egy kettesben eltöltött romantikus kirándulás, kényeztető hétvége, vagy valami extra lakberendezési tárgy.

Na de ezzel már tényleg túl messzire kerültünk a nőnaptól, és szeretném is leszögezni: ezt a beszerzést igyekszem minél kisebb anyagi beruházással megúszni. Hol máshol is kutakodhatnék hát a megfelelő ajándékötlet után, mint az 50szazalek.com webshopban? Itt ugyanis létezik az az álomszerű termékkategória, mely kifejezetten nők számára válogatott ajándékokat tartalmaz, tehát hatékony böngészést és gyors választást ígér a férfi vásárlói számára.

Lássuk a felső árkategóriát!

Gondoltam egy merészet, és a 70 elérhető terméket gyorsan az ár szerint csökkenő sorrendbe tettem. Rendkívül felhasználóbarát az 50szazalek.com webshop felülete. A praktikus termékkategóriákon kívül kitűnő rendezési szempontok is rendelkezésre állnak a bőséges kínálat célszerű áttekinthetősége végett. Kíváncsi voltam a teljes listára, ugyanakkor arra is, hogy egy csekély jelentőségűnek ítélt nők napjára mennyi lesz az a feltétlenül szükséges összeg, amit rászánok arra, hogy boldogságot okozzak a feleségemnek. Nagy várakozással láttam hát neki a kínálat végiggörgetésének.

Egy babakocsi áll a sorrend élén: mivel hitvesemmel meglepően nagy az egyetértés köztünk abban, hogy pont elegendő létszámú gyermeksereg vesz már minket körül, ez a drága lehetőség szerencsére szóra sem volt érdemes. Annál nagyobb fejtörést okozott azonban a soron következő számos vonzó, ámde szintén igen borsos árú alternatíva. Rögtön a második helyen egy gyönyörű matt fekete edénykészlet állt, melynek láttán egyből elgondolkodtam a vásárláson, hiszen simán el tudtam képzelni a konyhánkban. Aztán azért elhessegettem ezt a gondolatot, hiszen ez már erősen idézi a házassági évfordulós ajándékok kategóriáját, hiába teljesít kiválóan az ár-érték arány tekintetében. Hasonló sorsra jutott a még szintén dobogós vibrációs tréner is, és néhány további prémium kategóriát képviselő, rendkívül igényesnek ígérkező ötlet is. Ezeket abban a reményben ugráltam át sorban, hogy megközelítjük azt az árkategóriát, melyet azért vidámabban szánok majd rá erre a kis volumenű ünnepre. De az élvonal böngészése során óhatatlanul beférkőzött a fejembe az a gondolat, hogy bizony ide vissza kell majd látogatnom karácsony vagy szülinap előtt is hasonló céllal.

A közepesen drága – avagy közepesen olcsó – szint versenyzői

Szerencsére tempósan haladtam a válogatással, amiben segítségemre volt az a néhány tétel is, melyek bizony erősen megdobogtatnák egy kisgyermekes édesanya szívét. Ezek ugyanis a fent említett okból egyből kiestek, hiszen vagy már nincs szükségünk rájuk, vagy a gyermekeinknek már beszereztük őket. Egy-egy gondolatvillanás erejéig továbbra is meg-megakadt a szemem néhány értékes, vonzó ajándéktárgyon, de ezeket a kicsapongásokat elhessegetve magamban, csak eljutottam végre a négy számjegyű árkategóriához.

50szazalek.com webshopban

Kellett is ez nekem! Az 50szazelek.com webáruház végeláthatatlan termékkínálatának minden egyes soron következő darabja komolyan megszólított engem. Kezdve a jelen árkategória élén álló elektromos nyakmasszírozóval, melyet némi önzőséggel vegyített érzelmekkel magamon is el tudtam volna könnyedén képzelni. Aztán megváltam a kölcsönvehető ajándékok nyújtotta hamis tévképzettől, és igyekeztem kizárólagosan a párom igényeire koncentrálni. Az okosmérleg nem jó, hátha sértésnek veszi. Gofrisütő? Hűha, azért ennyire közvetlenül ne okozzak már kísértést! Ismét egy masszírozó következik, ezúttal rezgő kivitelben. Olvadozom az elképzelt élménytől, de némi önuralmat gyakorolva továbblapozok.

Néhány szépségápolási cikk felett könnyebben át tudok lépni, ezekért nem igazán őszinte a kedvesem rajongása, azonban az aromaterápiás párologtató felett megpihent a kurzorom. Azután eszembe jutott, amikor egy szombat reggelen a hálószobánk padlóján tesztelte le a legkisebb utódunk a megtalált illóolaj készlet minden darabját. Még mindig ott lengedezik az illatmix a hálószobánk levegőjében kiszellőztethetetlenül, így aztán ez a lehetőség is hirtelen sokat veszített a vonzerejéből. Az ultrahangos fogtisztító és a szőrtelenítő készlet ismét a célozgatások elkerülése végett került ki a körből, és hála Istennek vérnyomásmérő sem szükségeltetik odahaza. A jelenleg használt kávéfőzőnk pozíciója megingathatatlan, így szóba sem jöhet egy másik. De hát micsoda bőséges kínálat! Teljesen el vagyok képedve az 50szazalek.com webshopban tapasztalt túláradó praktikus ötlettengertől, amiben evickélve időnként csak nagy nehezen találok kifogást egy-egy kínálkozó darab ellen.

Végre a nevetve kifizethető apróságoknál tartunk

És észrevétlenül le is ereszkedtünk abba az árkategóriába, amelyet már szemrebbenés nélkül szívesen kiadok még egy ilyen jelentéktelen kis alkalomból is, mint a nőnap. A kanapévédő huzat azért – bár igen praktikus -, mégiscsak a nagytakarítások hangulatát idézi, ami azért nem a legnyerőbb választást fogja jelenteni. Az akkus turmixgép teljesítményét sajnos nem a mi nagy létszámú családunk igényeihez tervezték, ezért kiszórtam a lehetőségek közül. A selyem alvómaszk igazán impozáns, ámde drágaságomnak vajmi kevés szüksége van rá, hiszen szerintem állva is képes már elaludni. A pompás kozmetikai termékeken már nagy rutinnal ugrom át, csakúgy, mint a fitnesz kiegészítőkön, hiszem egyik sem fog számára ideális ajándékot jelenteni, pedig biztosan tömegek rajonganak az ilyesmikért. A rozsdamentes acél automata szappanadagolón megakad a szemem, és csupán azért nem csapok rá – most rögtön legalább is -, mert kissé személytelen volna ez a gyakorlatiasságból kitűnőre vizsgázó termék. Hasonló sorsra jutott a cipőtartó állvány is, pedig milyen nagy szükség volna rá itthon! Áldom az 50szazalek.com csapatát, amiért ennyi ötlettel könnyítik az ajándékvásárlást, és már biztos is vagyok benne, hogy hamarosan újra itt találom magam a webshopban.

De most rövidre kell még előbb zárni a nők napját. A lézerterápiás akupunktúrás fájdalomcsillapító toll láttán csak ámulok-bámulok, de ennyire extravagáns ajándékot egyszerűen nem merek bevállalni. Annál inkább rácsaptam viszont a méltatlanul a sor végén kullogó, ámde minden eddiginél jobbnak tűnő két ajándékötletre, melyek közül első nekifutásra nem is tudtam választani. A hordozható mini elemes varrógép és a könyvlapokra helyezhető mágikus LED-es olvasólámpa egyaránt tökéletesnek tűnt egyetlen kincsem számára. Nagy nehezen végül az a szempont segített a végleges döntésben, hogy a nyertes eszköz ne jelentsen újabb háztartás-beli feladatokat, hanem inkább a személyes szórakozást és kikapcsolódást segítse. Ezért került tehát a kosaramba az ágyban használható olvasólámpa, nagy örömömre említésre sem méltóan alacsony áron. Igazán felemelő vásárlói élményt jelentett, míg eljutottam erre a pontra, pedig ritkán tudom kimondani a hasonló tevékenységekre, hogy nem kárba veszett idő lenne.

…És már a kezemben is tarthatom

A virtuális kosárból aztán a biztonságos online bankkártyás fizetést követően, az ígért 3 napos szállítási határidőt szépen betartva meg is érkezett a szuper ajándék. Nagyon korrektül, kényelmesen és gyorsan zajlott a megrendelés teljes folyamata. Kezdtem érteni, hogy miért is jutalmazta az árukereső.hu ezt a weboldalt a „Megbízható Bolt” minősítéssel: az 50szazalek.com webshopban eltöltött minden percemet élveztem, és a hatékony böngészés végeredményével is tökéletesen elégedett voltam. Már csak a hitvesem reakciójára voltam igen kíváncsi, hogy sikerül-e a remélt mértékű örvendezést kiváltanom a nőnapi ajándékom segítségével.