Egy jó párkapcsolatot ápolni kell

Sokan hallhattuk már azt a mondatot, hogy egy jó párkapcsolatot ápolni kell. Azonban lehetséges, hogy nem tudjuk pontosan ez mit is jelent. Ebben bele tartozik a párunkra való figyelés, a sok kommunikáció, hogy mindent meg tudtok beszélni egymással, illetve az apró figyelmességek is, és minden, amitől a másik úgy érzi, hogy figyelsz rá.

Ehhez természetesen elengedhetetlen az is, hogy ismerjük a másikat, de erre szolgál a nyílt és őszinte kommunikáció. Hiszen enélkül a másik nem fogja tudni, hogy minek örülnénk, mert senki sem gondolatolvasó.

Amikor elkezdtük a párommal a közös vállalkozásunkat, akkor az elején sokkal több időt töltöttünk együtt, azonban ezek az idők sokkal inkább a munkáról szóltak, mintsem az egymásra való figyelésről.

Nagyon sok dolognak utána kellett járnunk, ezért a nav gépkocsi fogyasztási norma is érdekelt minket. Erről a legtöbbet a Roadrecord oldalán tudtunk meg.

Ugyanis a weboldaluk nagyon sok hasznos információt tartalmaz mindenkinek, akit érdekelnek a nav gépkocsi fogyasztási normák, az útnyilvántartás és az adóoptimalizálás témaköre. Nagyon részletesen kitérnek mindegyik témára és közérthetően fogalmaznak, ezért mindenképp érdemes lehet megnézni a weboldalt. Még akkor is, ha nem szeretnéd használni a szolgáltatásukat, és csak információ gyűjtés miatt látogatnál a Roadrecord oldalára.

A Roadrecord egyébként rendelkezik egy NAV-álló útnyilvántartó programmal és mobil applikációval. Ha könnyebbé szeretnéd tenni a mindennapi adminisztrációs folyamatokat, akkor mindenképp meg kell ismerned a Roadrecord által létrehozott programot. Hiszen ezzel nagyon sok percet meg tudsz spórolni havonta, és a fejfájástól is megvéd, hogy vajon helyesen lett-e minden kitöltve.

Amennyiben céges utakra szoktad használni a saját gépjárművedet is, akkor mindenképp érdemes lehet kitölteni egy kiküldetési rendelvényt, hiszen ennek köszönhetően évente közel 2 millió forint költségtérítést is kaphatsz. Ezt a kiküldetési rendelvényt a Roadrecord programjának a segítségével akár pár perc alatt is megteheted.

Ha úgy döntesz, hogy velük együtt szeretnél dolgozni, akkor nekik köszönhetően havonta akár 180 percet is megtakaríthatsz magadnak. És még a nyilvántartásaid is biztosan NAV állók lesznek.

A blog oldalukon pedig még többet is megtudhatsz a szolgáltatásukról, és különféle tippeket, trükköket ismerhetsz meg a nyilvántartásokkal és adóoptimalizálással kapcsolatban.

Visszamenőleg van szükséged az útnyilvántartásra? Ebben az esetben is bátran keresheted a Roadrecord csapatát. Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben gyorsan feltalálják magukat, és a lehető legjobbat nyújtják. Ennek az elkészítéséhez szükségük lesz a szükséges adatokra, hogy gond nélkül létre tudják hozni a korábbi útnyilvántartás tervezetet.

Amennyiben rendelkezel a saját állományodban 3,5 tonna alatti kisteherautóval és digitális menetlevelet használsz, akkor ebben az esetben lehetőséged nyílik a 100% lízing és dízel áfa levonásra. Többet szeretnél tudni erről a lehetőségről, hogy milyen egyéb feltételei vannak, és mekkora összegben tudod ezt megtenni? Akkor a Roadrecord oldalán ezt is megtudhatod.

Mint látható, a Roadrecord csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki megtudja a legfontosabb tudnivalókat az útnyilvántartással és adóoptimalizálással kapcsolatban.

Ha úgy érzed, hogy Neked is tudnának ebben segíteni, akkor nem kell más tenned, mint felmenni a weboldalukra, ott elolvasni minden olyan tartalmat ami érdekel, és utána elgondolkozni azon, hogy igénybe szeretnéd-e venni a NAV-álló szolgáltatásukat. Ha úgy döntesz, hogy igen, akkor biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel a programjukkal Te is.