Párt találni legalább annyira könnyű lenne, mint székhelyszolgáltatást

A barátnőm hosszú évek óta egyedül van, pár nélkül éli az életét. Nem tudjuk már eldönteni, hogy mi lehet a baj, hogy miért nem találja a másik felét. Pedig egy nagyon karakán és jó egzisztenciával bíró független nő. Lehet talán ez zavarja a férfiakat, hogy ennyire önmaga is meg tudja állni a helyét a világban. Volt már számos próbálkozása társkeresőn szerzett randikkal. És volt már komoly kapcsolata is, amelyből nagyon nehezen tudott kilábalni, ez is lehet az ok, amiért most nagyon válogatós. Ez így nagyon közhelyesen hangzik, mert az ember a párját nem megválogatja, hanem inkább a barátnőm nem mer annyira megbízni már a férfiakban. Pedig el kellene engednie ezt a rossz beidegződését, és hagyni, hogy egy ismerkedés igenis jól is el tudjon sülni, nem pedig az örökös hibákat keresni a randi partnerben. Volt olyan alkalom is, hogy egy randevúról ki kellett átvitt értelemben menteni. Annyira nem tetszett számára a másik fél, hogy írt, hogy hívjam fel, hogy azonnal el kell mennie. Tehát különböző esetek alkalmával el akarta kerülni a végzetét, hogy végre boldog és kiegyensúlyozott lehessen egy férfi mellett. Most talán van egy olyan személy, akinek már megadta a harmadik randevú esélyét is, és bár még ez sem mondható nyerő állapotnak, de igen is nagy haladás tud lenni.

Mindemellett a barátnőm most egy cég indításába is fogott, így két fronton is változások vannak kilátásban az életében.
A cég koncepciója már nagyon egyben van. Az, hogy mivel fog foglalkozni egy nagyon jól felépített stratégia szerint már készen van. Egy dologgal van nagyon lemaradva: már ideje sincs a barátnőmnek azzal foglalkozni, hogy a cég bejegyzésre kerüljön egy megadott székhelyre. Ezt már nincs ereje kikutatni és önerőből véghez vinni ezt a feladatot. Így hát úgy gondolta, hogy keres egy céget, akik ezzel foglalkoznak és egy ilyen komplex szolgáltatást tudnak nyújtani, hogy neki pár aláíráson kívül sok egyéb dolga már ne legyen. Picit csodálkoztam ezen a gondolatmenetén, és azon is, hogy létezik egyáltalán egy ilyen cég, aki majd ezt megcsinálja számára. Mivel ha a barátnőm elhatároz valamit, azt véghez is viszi, és ez így volt most is ezzel a gondolatmenetével, hogy márpedig ő talál egy ilyen céget, aki el fogja intézni számára a székhelyszolgáltatást. És lássak csodát, az internet segítségével talált is! Én nagyon meglepődtem, hogy van ilyen cég, de a barátnőm bebizonyította, hogy létezik.

Mivel ténylegesen rátalált erre a cégre, nem eresztette, főleg úgy, hogy már az első pillanattól nagyon szimpatikusnak és profinak is találta őket. Az első benyomás sokat számít, így van ezzel a barátnőm is, hogy amilyen a cég honlapja olyan szolgáltatást fog nyújtani. A cég honlapja nagyon profi, minden információ kellő részletességgel megtalálható ott, mely ahhoz szükséges, hogy az érdeklődő döntésre tudjon jutni, a tekintetben, hogy megrendeli a szolgáltatásukat, vagy sem. De milyen szolgáltatásokat is tud nyújtani a cég? – érdeklődtem a barátnőmnél, még akkor, amikor az interneten rájuk bukkant.

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel, tehát igen profi, és kiterjedt lehetőségeket biztosítanak az érdeklődők, leendő szerződéses partnerek számára. Annyira megörült ennek a barátnőm, hogy tovább folytatta a tájékozódást. Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel szolgáltatásokon túlmutat az, amit a cég nyújtani tud. Ezen székhelyszolgáltatást Budapesten belül két helyen is igénybe tudják venni az érdeklődők. Budán és Pesten is van olyan cím, mely rendelkezésre áll olyan személyek számára, akik székhelyszolgáltatást keresnek. Ez a választási lehetőség is nagyon szimpatikus volt a barátnőm számára, és természetesen az is, hogy milyen gyorsan tud a székhelyszolgáltatás, tehát a bejegyzés megtörténni.

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel kategóriában, az egy órán belüli ügyintézés ténylegesen csodaszámba tud menni. Szinte hihetetlen, hogy hogy lehetnek ennyire profik és aktívak ebben a szakmában. Ez barátnőmnek nagyon jól jött, hiszen mindennel késésben van, így az egy órán belüli ügyintézés számára a legideálisabb. Amint azt a honlapon is olvasta, nem csak székhelyszolgáltatásban, cégbejegyzésben tud segíteni a cég, de még azzal sem kell törődnie a kliensüknek, hogy ügyvéded fogadjanak ezen ügyletek rendezésére. Saját ügyvédjük áll rendelkezésre, így időt és energiát spórolt ismételten a barátnőm, hogy nem neki kellett egy ügyvédet felhajtania, hanem a székhelyszolgáltatással foglalkozó cég még ezt is megteszi helyette. Olyan, mintha csak álmodná, hogy egy ilyen komplex szolgáltatást nyújtó cég létezik, és hogy rájuk talált. Mert annyi mindenben a segítségére tudtak lenni, hogy nem lehet számukra elég hálás. Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel nem vicc, nem játék, és semmiképpen sem átverés, ez az igazság, és ha még álomnak is tűnik, de ez a valóság.

A barátnőm egyik ámulatból esett a másikba, ahogyan a székhelybejegyzés megtörténik, úgy arra a székhelyre a barátnőm cégének neve kikerült. Hiszen az törvényi előírás, hogy amely helyre be van jegyezve a cég, oda ki kell helyezni a cégért is. Tehát még ezt is intézik helyette. Olyan komplex szolgáltatást nyújtanak számára, hogy neki ténylegesen, csak a cég irányításával kell innentől kezdve foglalkoznia. Minden adminisztratív feladatot elvégeznek helyette, úgy, mint a székhelyre érkező papír alapú levelezést. Ezen leveleket a barátnőm szkennelt formátumban megkapja, és ha ideje engedi be tud érte menni személyesen és el tudja azt hozni. De az ügyintézése semmiképpen sem áll meg, hiszen elektronikus formában megkapja, és még válaszolni is tud anélkül, hogy akár kimozdult volna otthonról. De ha el is megy személyesen a papírokért, nem kell messzire mennie, hiszen Budapesten a két választható székhely közül a hozzá közelebb eső mellett tette le voksát, így bármikor oda tud menni.

Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel szolgáltatási körben, ez a cég messzemenően kimagaslik. A barátnőm ódákat zengett róla, és ténylegesen olyan magaslatokat képvisel a cég, egy ilyen kényes szolgáltatási ágazatban, hogy le a kalappal előttük és a teljesítményük előtt. Olyan szolgáltatást tudtak kigondolni, amely ténylegesen a céget alapítók, székhelyet kereső emberek életét könnyíti meg. Nekik lehet ez egy egyszerű vállalkozás, de más számára nagy segítség, hogy a székhelyszolgáltatást nyújtó cég a leveszi a vállukról azt a rengeteg papírmunkát, ami a bejegyzéssel jár.

A barátnőm nagyon elégedett ezzel a céggel, és csak remélni tudja, hogy hosszú időn keresztül állnak még üzleti kapcsolatban. Neki nagy könnyebbséget és segítséget tudtak nyújtani már a kezdetektől fogva, és a továbbiakban is számít a cég profizmusára székhelyszolgáltatás téren. A barátainknak a társaságunkban azóta is csak ajánlani tudja a céget.