Elképesztő, hogy mindketten a biocity.hu oldalról vásárolunk

Társat találni a mai világban egyre nehezebb. Hiába mondják, hogy jó nekünk huszonéveseknek, mert ott az internet, megkönnyíti, felgyorsítja a párkeresést. Ezzel én nem feltétlenül értek egyet. Mert lehet, hogy vannak netes társkeresők, de a személyes találkozásokat, a közös élményeket semmi nem pótolja. És hogy mennyit köszönhetek a biocity.hu-nak a társtalálásban? Szinte mindent.

Ott kezdődött az egész, hogy én gluténmentesen étkezem, és ez még egy kicsit szokatlan számomra. Az egyik ilyen csoportban feltettem egy kérdést egy lisztkeverékről, mire egy srác válaszolt. Aztán elkezdtünk csetelni. A csevegésből hamar randi lett, pár hét múlva pedig meghívtam magamhoz vacsorára.

Amikor a konyhában voltunk és körbenézett, nagyon elcsodálkozott: Te is a biocity.hu oldalról szoktál vásárolni? Elképedtem, hogy honnan tudja. Persze nevettünk, hogy elég csak körbenéznie, hisz a konyhám akár a biocity bemutatóterme is lehetne.

De tényleg. Tele egészséges finomságokkal, növényi alapanyagokkal és gluténmentes termékekkel. Miután kiderült, hogy ő is mindig itt vásárol, jót nevettünk és megbeszéltük, hogy kinek mi a kedvence. Nekem szinte minden egyébként, de legjobban azokat a dolgokat szeretem, melyek újak és különlegesek, máshol nem lehet megvenni őket. Szeretek kísérletezni a konyhában, és a biocity.hu webshopjának segítségével ez azért elég jól megy.

biocity.hu

A végeredmény pedig még sosem okozott csalódást. Persze nem csak ennivalót veszek itt, hanem kozmetikumokat is. A legjobban az arcpakolásokat szeretem, a szőlős és aloés mindig nagyon felfrissít. Szokták is mondani, hogy milyen szép a bőröm és kérdezgetik, hogy mit használok. Én ilyenkor mindig elmondom, hogy a biocity.hu oldalról vásárolok. Azért, mert széles a kínálat, sokféle terméket megtalálok itt. És ami még fontosabb, hogy ezek egészséges, bio, környezetbarát dolgok. Ami azért egyáltalán nem mindegy.

Hisz sokan odafigyelnek már arra, hogy mit esznek meg, vagy inkább, hogy mit nem esznek meg, mint hogy mit kennek az arcukra, testükre. Én ezért böngészek szívesen a biocity-n, mert sok új dolgot megismerek így. Például természetes, bio testápolószereket, tusfürdőket, szappanokat, melyek igazi illatkavalkádot jelentenek. Aztán itt vannak az egyéb kozmetikumok is, a kéz- és lábápoló szerek.

Nagy kedvenceim a hajápolási termékek. Azért is, mert iszonyatosan vékonyszálú a hajam. Ezért fontos, hogy milyen samponnal mosom meg, milyen balzsamot, ápolószereket kenek rá, és persze az is, hogy mivel festem be. Hiszen a hajfestékek nagyon tudják roncsolni a hajszálakat. A vékonyszálú hajúak pedig még jobban ki vannak ennek téve. Na itt, a biocity-n megtaláltam azt a hajfestéket, ami számomra tökéletes.

Nem csak elfedi az ősz hajszálakat, de kíméli a hajat és tartós is. Tudom, hogy mindenki sejti már, hogy miről van szó, de azért elmondom. Ez egy növényi hajfesték, amiben nincsenek szintetikus összetevők. Ápolja és védi a hajat, sőt, még erősíti is. A különböző színeket pedig össze is lehet keverni és így lehet bátran kísérletezni.

A randinál tartottam, igaz? Szóval jót nevettünk, aztán ő is elmesélte, hogy miket szokott itt vásárolni. Elsősorban az élelmiszeren túl a vitaminkészleteit tölti fel innen. Megvolt tehát az aznap esti közös téma is, és ha úgy veszem, akkor végül is a biocity-nek köszönhetem, hogy megtaláltam a társamat. Mert voltaképp az ilyen egyezések az univerzum üzenetei, legalábbis én ebben hiszek.

Az elmúlt időszak pedig csak ezt bizonyította be, hisz nagy a boldogság. Ha azóta megkérdezik, hogy hol ismertük meg egymást, egyből rávágjuk, hogy az interneten. Persze mindenki a társkeresőkre gondol, de mi ilyenkor összemosolygunk, és elmondjuk, hogy a biocity.hu-nak köszönhetjük az ismeretséget.