A gyalogkisérős takarítógépek és az én kapcsolatom

A párkapcsolat egy olyan dolog, ami meghatározza az életünket. Korábban nem gondoltam, hogy egy kapcsolat mennyire bonyolult lehet. Mindig úgy voltam vele, hogy annyi filmet néztem már, ha majd nekem lesz egyszer barátnőm, akkor máshogy fogok viselkedni, mint ahogy azt a mozivásznon láttam. Sajnos azonban szép lassan rá kellett jönnöm, hogy bármennyire is okosan próbálunk gondolkozni a fejünkkel, ezek a karakter típusok, amik a fikcióban vannak, nem véletlenül vannak jelen.

Annyira arra voltam fókuszálva, hogy jó pár legyek, hogy el is felejtettem, hogy nekem milyenek az érzéseim. Ez pedig ahhoz vezetett, hogy sosem tudtam igazán kapcsolódni a páromhoz. Fejben kicsit mindig máshol jártam. Én azt hittem, hogy ezt csak én érzem, viszont egy kapcsolatban ez mindig kettős. Ahogy te is meg tudod mondani, ha az egyik barátodnak éppen nincs kedve valamit csinálni, még akkor is, ha nem mond semmit ellene.

Az első kapcsolatom így nem éppen a legszebben ért véget, de szerintem kevesen vannak, akiknek egyszerű lett volna ez a része az életének. Nem adtam fel azonban és szerettem volna jobbá, őszintébbé válni. Az ember azonban rengeteg olyan dolgot hordoz a hátán, amikről azt hiszi, hogy egyáltalán nem határozzák meg. Ilyenek a családi minták, amiket otthonról kapott. Én mindig azt hittem, hogy eleget elemeztem őket. A legkritikusabb pillanatokban azonban én voltam a leginkább ledöbbenve, mikor azt vettem észre magamon, hogy úgy viselkedek, mint apám, vagy anyám. Hihetetlen, hogy ezek mennyire belénk vannak ágyazva. Persze ha ezeket a helyzeten belül felismerjük, akkor javítani tudunk rajtuk és nem kell, hogy teljes mértékben meghatározzanak minket. Mindenki tudja azonban, hogy ez mennyire nehéz.

Most már őszintén úgy vagyok vele, hogy nem akarok tökéletes lenni egy kapcsolatban. Megpróbálok a lehető legőszintébb lenni és ha nem sikerül, akkor is kell lennie másik útnak. Nem félek már attól, hogy egy kapcsolatban sérülhetek is, mivel tudom, hogy a törékenység az első lépés afelé, hogy érezzünk valamit.

Pontosan ilyen őszintének kellett volna lennem a főnökömmel is, mikor engem bízott meg a gyalogkisérős takarítógépek beszerzésével. Egyáltalán nem értek ehhez a témához, viszont még nemrég óta dolgozok itt és nem akartam rögtön úgy tűnni, mintha finnyás lennék, ha munkáról van szó. Így viszont, hogy nulla dolgot tudok a gyalogkisérős takarítógépek kapcsán, az internetre kellett hagyatkoznom. Először azt hittem, hogy ezzel fogom megásni majd a saját síromat, de a Greenway Kft kisegített engem a szorul helyzetemből.

Miként találtam rá erre az oldalra? A legegyszerűbb módon. Simán csak beírtam a keresőbe, hogy “gyalogkisérős takarítógépek”, és kiválasztottam azt, amit az első helyen adott ki. Ez pedig a Greenway Kft volt. Tudom, hogy nem mindig mond el mindent az oldalról a helyezése, úgyhogy rákattintottam, hogy meggyőződjek arról, hogy tényleg megbízható-e az általuk biztosított gyalogkisérős takarítógépek szolgáltatás.

Az oldalra fellépve egy igényesen kialakított hely fogadott. A munkám során rengeteg olyan oldallal találkoztam már, ahol az első élmény, ami fogad minket miután fellépünk, az valami felugró reklám lesz. A Greenway Kft oldalán azonban nem alkalmaztak ilyen olcsó technikákat. Helyette inkább a gyalogkisérős takarítógépek minőségére figyeltek, amit sokkal jobban tudok értékelni. A szín is jó volt, mivel a sötét háttér miatt nem kell aggódnom attól, hogy ki fog égni a szemem, ha esetleg éjszaka nézek fel az oldalra.

De mit tudott nyújtani a Greenway Kft oldala egy olyan embernek, aki egyáltalán nem járatos a gyalogkisérős takarítógépek témában? Megvilágosodást. Jó, egy kicsit talán túlzok, de tényleg olyan egyszerűen el tudtam érni a gyalogkisérős takarítógépek részleget, hogy én sem hittem a saját szememnek. Teljesen abban a hitben voltam, hogy órákig fog tartani majd ez a folyamat. Helyette két kattintásra volt csak szükségem a felső menüben és már a gyalogkisérős takarítógépek választékot böngészhettem.

A leginkább azért voltam hálás, hogy voltak képek a gyalogkisérős takarítógépek mellett. Így egy kicsit jobban tudtam vizualizálni, hogy mégis milyen termékekről van szó. Ami nem egy rossz dolog, ha ilyen drága gépekről van szó. Ez azonban semmi volt ahhoz képest, mikor rákattintottam az egyik ilyen képre. Mivel minden egyes takarítógéphez tartozik egy rövid leírás is, ahol a legfontosabb tudnivalókat elmagyarázzák nekünk.

Igazából olyan volt a Greenway Kft, mint egy gyors kurzus gyalogkisérős takarítógépek témában. Ami számomra a legjobb dolog volt, ami csak történhetett volna. Mivel a tájékoztatók segítségével végre tudatos döntést voltam képes hozni és nem kellett kitalálnom indokokat, amivel meggyőzhetem a főnökömet.

A másik nagy kérdés a cégünknél egyébként az volt, hogy béreljünk ilyen takarítógépet, vagy vásároljunk. Korábban az utóbbi megoldást választottuk és sajnos a takarítógépünk végérvényesen tönkrement. Rengeteg pénzbe került ez így is a cégnek és nem akartuk, hogy újra megismétlődjön egy ilyen incidens. A Greenway Kft oldalán pedig a gyalogkisérős takarítógépek mellett erről a kérdésről is tudtam egy kicsit olvasni.

Az oldalon több olyan cikk is elérhető, amelyeken keresztül elmagyarázzák, hogy miért éri meg jobban a gépek bérlése. Hiszen az embernek az az első reakciója, mikor azt hallja, hogy havidíj, hogy biztosan nem éri meg. Mert ha egyszer megveszünk egy gépet, az már a miénk és nincs több gond vele. Ezt azonban szerintem sokan tudják cáfolni. És nem is kell a gyalogkisérős takarítógépek világába csöppennünk hozzá.

Bárki, akinek autója van, az tudja, hogy onnantól, hogy egy ilyen jármű kerül a birtokunkba, a költségeink egyre és egyre nőni fognak. Ha bármi meghibásodik, akkor nekünk kell fizetni a javíttatásért és rajtunk van minden kapcsán a felelősség. Ha azonban a gyalogkisérős takarítógépek beszerzését bérlésen keresztül oldjuk meg, akkor rengeteg terhet veszünk le a saját cégünkről. Hiszen a gyalogkisérős takarítógépek javítását nem nekünk kell elvégezni és minden probléma kapcsán fel tudjuk keresni a Greenway Kft-t. Ez pedig ad egy olyan biztonságot, amit nem kaphatnánk meg saját gépekkel.

Engem ezek az érvek maximálisan meggyőztek azzal kapcsolatban, hogy a Greenway Kft lesz az ideális választás. Másnap, mikor munkába mentem, el is magyaráztam a főnökömnek, hogy miért találtam a Greenway Kft-t ennyire jónak. A főnököm is egyetértett, hogy valóban ez lenne a legjobb megoldás és még aznap délután fel is vettük velük a kapcsolatot. A kommunikációban nem volt semmi hiba és a gépek is pont olyan minőségiek voltak, mint ahogy ígérték. Ennél többet pedig nem is kívánhattunk volna, úgyhogy azóta is tőlük béreljük a gépeinket. Betartották az ígéreteiket és egyszer sem kellett még pluszköltséget fizetnünk azért, mert meghibásodott az egyik gép.