A barátnőm ajánlotta nekem a legjobb klímást

A barátnőmmel nem vagyunk még túl régóta együtt, így nem is találkozunk olyan hű, de gyakran. Ez persze nem azt jelenti, hogy hanyagolnánk egymást, csak éppen akkor találkozunk, amikor alkalmunk van rá. De mindkettőnknek megvan a maga élete, munkája, lakása. Esténként üzengetve szoktuk tartani a kapcsolatot. Egyszer aztán nemrégiben elromlott a klímám, és hirtelen nem is tudtam, mihez kezdjek vele. Kicsit talán kétségbe is estem. De talán nem is baj, hogy nem álltam neki magam megbütykölni, mint azt utólag a https://klimaglobal.eu oldaláról megtudtam, mert akár a garanciáját is teljes egészében elbukhattam volna így!

Az volt a szerencsém, hogy a barátnőm igen talpraesett, és amikor írtam neki, hogy mi a bajom, rögtön küldte is át nekem a https://klimaglobal.eu oldalát, és írta, hogy neki is és a szüleinek is ők telepítették a klímát, sőt az anyjáék már javíttattak is velük. Nagyon rendesek, lelkiismeretesek, és nem dolgoznak drágán. Na, gondoltam, pontosan erre van szükségem!

Fel is kerestem az ajánlott https://klimaglobal.eu oldalt, és mi tagadás, tényleg abszolúte profizmust sugárzott. Mindent töviről hegyire leírnak a klímákkal hőszivattyúkkal kapcsolatban, ugyanis mindkettővel bárki fordulhat hozzájuk. Óriási szerencse, hogy pont annak a két megyének az egyikében lakom, ahová házhoz jönnek javítani. Szóval nem húztam az időt, hanem felvettem velük a kapcsolatot, és elmondtam, mi a baj.

Meglepően hamar tudtak nekem időpontot adni, és amikor kiértek, gyakorlatilag egy óra alatt elhárították a meghibásodást. És igaza volt a barátnőmnek, valóban kifejezetten kedvezményed díjat számoltak fel annak ellenére, hogy mennyire gyorsan és szakszerűen jártak el!