Mi ketten és az új jövevények

Nos, ha már párkapcsolatok, én is szeretném elmesélni a mi történetünket, egy kis termékbemutatóval megspékelve.

Mi

Én és a barátom egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg. Egy barátunk születésnapjára mentünk a barátnőimmel egy koktélozóba, ahova az ünnepeltnek több felől is jöttek közeli ismerősei. Sőt, ezek az ismerősök között is volt olyan, aki hozott magával saját ismerőst. Így érkezett meg egy számomra ismeretlen srác is, másodmagával. Kísérője nem ismerte legtöbbünket, csak két embert a megjelent csapatból. Én is hasonló helyzetben voltam, bár a fele társaságot legalább látásból vagy névről ismertem annyira, hogy tudtam hova tenni. Emiatt alakult úgy a dolog, hogy a különböző “helyről” érkezett emberek ismerkedni kezdtek egymással, és körbe-körbe jártak időnként. Így huppant le mellém ez a srác, aki barátja kísérőjeként jött, de kicsit nehezen találta a helyét. Eddigre már több emberrel beszélgettem, ő azonban elég sokáig maradt, mert sokkal jobban megtaláltuk a közös hangot és témát egymással, mint az addigi emberekkel.

Idővel össze is jöttünk, mondanom sem kell, hiszen erről szól ez a történet.

Családi tapasztalat

Mostanra már 3 éve vagyunk együtt. Rendszeresen látogatjuk mindkettőnk családját, így jó kapcsolatot ápolok párom nővérével is.
Nekik fél éve született meg az első gyermekük, mely esemény okán venniük kellett egy babakocsit. Hosszas keresés után, mert ők fontosnak találták ezt a dolgot a gyermekvállalásban, meg is találták azt, amelyik minden szempontból megfelelőnek bizonyult nekik. Ez pedig nem más, mint a babaverda.hu/inglesina-babakocsi oldalon megvásárolt inglesina babakocsi.

A járgány olyan szép, hogy én is szívesen belefeküdnék, viccelődöm mindig a sógornőmmel. Jól is járnék vele, mondja erre viszont, hiszen kifejezetten kényelmes a kocsi kialakítása, nemcsak szép is – de a kisbaba is jól érzi magát benne. Legutóbb is éppen nagyokat szúnyokált benne, amikor találkoztunk. És mivel megint megjegyeztem, milyen csinos ez a babakocsi, párom nővére elkezdte mutogatni a kocsi tartozékait is.

Mert a babaverda.hu/inglesina-babakocsi oldalon ők egy multifunkciós csomagban rendelték meg az adott terméket, így nem csupán egy babakocsit kaptak, de még jó pár hasznos cuccot is hozzá. A mózeskosár például nemcsak kocsiként használható, egy állványt is adtak hozzá, melyben vendégségben is kényelmesen ellehet a kicsi, amikor alszik.

Azóta én is sokat jártam ezen az oldalon, nézegettem és keresgéltem én is a babakocsi kínálatban, milyen funkciók, milyen márkák érhetők el, és milyen árakon lehet babakocsit beszerezni.

És képzeljétek. Azóta mi is rendelkezünk egy ilyen babahordozó járgánnyal.
Az utolsó alkalommal beütettem az interneten, hogy babaverda.hu/inglesina-babakocsi és megelégelve a hetek óta tartó végeláthatatlan nézelődést, rányomtam a kiválasztott terméknél a vásárlásra.
Igen, a mi családkánk is gyarapodik, már úton van egy újabb utas, akinek járgányra lesz szüksége. A vásárlást pedig nem akartuk az utolsó pillantra hagyni, a babakocsink így már meg is van az említett webshopról, és frissen, üdén, elegánsan várja, hogy munkába állhasson. Még sok mindent be kell szereznünk, vagy be kell fejeznünk, például a babaszobát a lakásunkban, de ennyivel már beljebb vagyunk.

Sokat még nem tudok mondani a saját kocsinkról, hiszen még nem vettük igénybe. De ez is ugyanolyan jól néz ki, mint sógornőméké, ez is ugyanolyan minőségi és sokoldalú. Kellemes az anyagának a tapintása, a kiegészítő tartozékok pedig szintén fantasztikusnak tűnnek. Már csak azért is, mert alig várom, hogy végre használhassam őket, hogy végre megérkezzen közénk a mi kis új családtagunk.

Továbbá együtt tolhatjuk majd a menő babakocsijainkat a sógornőmmel, akivel így, egyen babakocsival nagyon jópofák leszünk majd az utcán.

Ugyanígy ajánlom én is mindenkinek a babaverda.hu/inglesina-babakocsi oldalt, érdemes körülnézni a webshopban; ha százezer forint felett vásároltok, ami nem kivitelezhetetlen, tekintve a babakocsik árát, akkor ingyenesen szállítják házhoz a rendelést. Mi is így kaptuk, mert hát jóval többet hagytunk ott ennél a határértéknél. A rendelés után láttam, hogy a webáruházhoz egy fizikai üzlet is tartozik, ez azonban tőlem nagyon távol van, így mindeképpen jobban jártam a webáruházon keresztüli rendeléssel. De ha nektek a közeletekben van, oda is érdemes előbb benézni, hiszen ott élőben is megtekinthetitek a kiszemelt babakocsit, megnézhetitek az anyagát, és élőben ismerhetitek meg a funkcióit, kiegészítőit. Innen is lehet egyébként rendelést leadni és innen is ugyanolyan paraméterekkel szállítják ki, mintha online vásárolnánk.

Várjátok ti is méltó módon, csoda babakocsival a kis csodát!