Szerelmünk záloga

Már lassan 5 éve vagyunk együtt a párommal, Erikával. Mivel mi se leszünk már fiatalabbak, és ezen kívül elérkezettnek érzem már időt, arra jutottam, hogy megkérem Erika kezét. Sokat agyaltam, hogy vajon mi lenne a megfelelő lánykérés. Erika nem igazán szereti a sablonos és a kiszámítható dolgokat, ezért fel is van most adva nekem a lecke. Ő az a fajta nő, akinél többet számít, hogy egy ajándékon mennyit gondolkozok, mint az, hogy mondjuk mennyit költöttem rá.

Úgy érzem, hogy már teljes a tervem. Mivel egyébként is szeretünk kirándulni, utazgatni, ezért elmegyünk majd ősszel egy hosszú hétvégére, például valahova itthon a hegyekbe. Miután első este kijövök zuhanyzás után a fürdőszobából, az új pizsama pólóm lesz rajtam. Rá lesz nyomtatva, hogy „Legyél a feleségem!”. A póló nagy valószínűséggel a lolmarkt.hu által fog készülni, mivel az interneten való böngészés után, ők voltak a leginkább szimpatikus cég a számomra. Tüzetesen átnéztem a weboldalukat, és mivel én is nagy rajongója vagyok a nyomtatott pólóknak, ezért össze is írtam már magamnak, hogy a lánykérős pólón kívül milyet szeretnék majd még rendelni magamnak.

póló

Szerintem Erikát is meglepem majd pár ilyen ruhadarabbal, mert ő mondjuk egy bevásárláshoz, hétvégén vagy otthon, ő is szívesen hord ilyen pólókat. Mivel a munkahelye nem engedi meg, hogy pólóba járjon dolgozni, így Erika mély sajnálatára oda nem tudja ezeket a darabokat felvenni. Régebben mindig gyengébb minőségű pólókat vásároltunk, de ezentúl ez másképp lesz, hisz szemmel látható, hogy a lolmarkt-nál nagyon jó minőségű pólókra és pulóverekre vannak nyomtatva a rajzok és szövegek. Van náluk egy külön kategória, ahol kifejezetten pároknak szóló pólók vannak. Ez nagyon tetszik nekem, hogy azokra is gondolnak, akik ketten szeretnének a pólójukkal egy egységet alkotni. Amelyik a leginkább tetszett, azon az állt, hogy: „A jobbik felem”, és egy nyíl mutatott a szöveg alatt oldalra. Erika imádná ezt az ötletes felsőt. Van egy olyan érzésem, hogy nagy bevásárlást fogunk tartani, ami nem is feltétlen kell, hogy online legyen. Láttam a weboldalon, hogy több üzletük is van az országban, így Soroksáron is, ami hozzánk szerencsére elég közel is van. Így akár vásárlás előtt meg is tudunk győződni a pólók minőségéről, hiszen mégis csak szívesebben ellenőrzi le az ember a megvásárolt árucikket fizetés előtt, mintsem fizetés után, mert tudjuk, az sokszor mekkora macerával tud járni. Ám ha minden szuperül és flottul megy, valószínűleg fogunk tőlük online is rendelni, mert az online vásárlás által nyújtott kényelmet sajnos nem lehet semmi más módon pótolni.

Vicces, hogy ecsetelem, milyen necces lehet online intézni bármit is, miközben Erikával is egy internetes társkeresőn ismerkedtem meg. Manapság meg kell tartani az ilyen nőt, mint Erika, mert (főleg az internetes felületeken) nagyon sok olyan ember van fent, akikkel vigyázni kell, mert a naivabbakat könnyen kihasználják. Szerencsére mi hamar megtaláltuk a közös hangot és utána észrevétlenül teltek a napok, hetek, hónapok és évek. Egyébként annak ellenére, hogy mennyi érdekember van fent ilyen alkalmazásokon és oldalakon, még legalább ennyi vagy még több sikersztorit is lehet olvasni vagy éppen hallani, például ismerősöktől. Erikának és nekem is több olyan ismerősünk, barátunk és rokonunk is van, akik pontosan ilyen jellegű helyen ismerték meg egymást és a mai napig együtt vannak még. Nehéz ebben a felgyorsult világban ismerkedni és harmonikus, jól működő párkapcsolatra lelni. Ugyan néha mi is marjuk egymást, de ettől függetlenül nagyon jól megvagyunk, ezért is döntöttem a házasság mellett.

Visszatérve a ruházkodásunkra és arra, hogy mennyi pólót hordunk, Erika és én kifejezetten szeretjük a magyar szöveggel ellátott felső ruhadarabokat. Ha bemegyünk egy-egy ilyen üzletbe, ahol sima, hétköznapokra is alkalmas pólókat lehet kapni, akkor általában csak angol nyelvű szövegek szerepelnek ezeken. Mi igazából úgy vagyunk ezzel, hogy miért is ne lehetne magyar szöveg az általunk viselt pólókon, hisz ezt hazánkban sokkal többen megértik, és az önkifejezés is százszor könnyebben megy így. Persze, kinek mi a célja egy szöveges pólóval.
Miután átbogarásztam a pólók kategóriáit, láttam több potenciális darabot, amit mondjuk a barátaimnak vagy éppen a családomnak adnék ajándékba. Nem igazán tudok elképzelni olyan embert, aki ne örülne ilyen pólónak a szülinapján, névnapján vagy éppen mondjuk karácsonykor.