Nagy sikert aratott a Valentin-napi akció a boltunkban

Azt gondolhatná az ember, hogy egy kis élelmiszerboltban sosem történik semmi. Ott vannak a szupermarketek az akcióikkal, majd azok kampányolnak mindennel! Pedig tavaly a Valentin-nap nem telt nálunk eseménytelenül. Legalább 20 férfi jött be hozzánk azzal az ürüggyel, hogy elfelejtett a barátnőjének vagy feleségének ajándékot venni, a pezsgős és csokoládés polcot pedig a nap végére sikerült teljesen kifosztani. Sőt, egy üveg bort még zárás után 10 perccel is sikerült értékesíteni egy hősszerelmes fiatalembernek!

Ezen felbuzdulva elhatároztuk, hogy a következő februárra rendesen felkészülünk, és amellett, hogy több szív alakú csokoládét rendelünk, még különböző ajándékcsomagokat is összeállítottunk szerelmespárok részére. Ráadásul azok között, akik később egy újabb vásárlás alkalmával leadták a blokkot, egy wellnesshétvégét sorsoltunk ki, amin a párjukkal együtt vehettek részt. Szerintem a kettesben töltött időnél nincs is szebb és romantikusabb ajándék, de nekünk ezzel az volt a célunk, hogy bővítsük a visszatérő vásárlók körét.

A gond csupán az volt, hogy nem volt elég hely a polcokon az ajándékcsomagoknak, és egyébként is szerettük volna ezeket kiemelt helyen, illetve dekoratívan és figyelemfelkeltően elhelyezni. Egy egyedi termék display megoldotta volna a problémát, de nekünk már régóta nem volt szükségünk ilyesmire, elég volt a meglévőket használni. Ezért fogalmam sem volt, hogy honnan vegyem meg azt, főleg úgy, hogy még egyedinek is kellene lennie.

Egy másik üzlet vezetőjétől megtudtam, hogy a colornyomda.hu nagyon sok fajta termék display elkészítésében tud segítséget nyújtani. Korábban ő is szembesült hasonló problémával, mivel kézműves termékeket is árul, amikhez alapból nem készül ilyesmi, de mégis ki kell pakolni azokat is valahova. A colornyomda.hu viszont remekül megoldotta a feladatot még annak ellenére is, hogy ezután az üzletvezető szabadjára engedte a fantáziáját, és egy elég merész koncepciót tervezett. A honlapon van ehhez egy segédlet, tehát nem kell ehhez 3 grafikus diplomával rendelkeznünk.

Valószínűsíthető volt, hogy nálunk is ez lesz a helyzet, ezért szerettem volna biztosra menni, hogy ez így működőképes lesz. A colornyomda.hu-n megnéztem a referenciákat, és már attól leesett az állam! Kicsit jobban körbenézve náluk azt is láttam, hogy foglalkoznak üvegnyomtatással is, ami valószínűleg nem kis precizitást és modern eszközöket igényel. Maga a weboldal is profin ki volt dolgozva, szép volt a grafikája. Ezek után már egyáltalán nem féltem egyedi ajánlatot kérni tőlük. A központi elérhetőségek helyett az egyik munkatársukat hívtam fel, akinek kiadta az oldal a nevét és a telefonszámát. Így már kezdettől fogva könnyebbé vált a kapcsolattartás és a bizalom kiépítése, mert mindig lehet tudni, hogy kit kell keresni, ha kérdése van az embernek.

Nekünk mondjuk nem volt sok, mivel sikerült megegyezni az árban, utána pedig a megbeszélt dátumokat tartva el is készült az általunk rendelt termék display, méghozzá kifogástalan minőségben! A Valentin-napi akció pedig nagy sikert aratott az üzletben! Bár elég nagy méretű display-t rendeltünk, a nap végére az is teljesen üresen állt! Szép dolog a szerelem, bár míg másoknak a pénztárcáját teszi ilyenkor próbára, addig nekünk a kreativitásunkból kell kihoznunk a legtöbbet. A colornyomda.hu profizmusával ezt sikerült is megvalósítani, és biztosan tudom, hogy bármilyen más hasonló helyzetben is előnyt tudunk majd kovácsolni a szakértelmükből!