Az új otthonunk felszerelése

Amikor valakinek végre úgy alakul az élete, hogy össze tud költözni a barátnőjével, szeretné már korán az otthon biztonságát kialakítani. Sokan igyekeznek lenyűgözni párjukat – noha már korábban is ismerték egymást természetesen – különböző gesztusokkal. Én sem voltam máshogy ezzel, azonnal elővettem a legjobb formámat és az új, frissen felújított otthonunkra megpróbáltam felkészülni. Ez persze nem állt meg ott, hogy vettem pár izzót és hoztam a saját szerszámaimat, mindenképpen szükségesnek éreztem, hogy felkészüljek az új közös életre egy teljesen új felszereléssel: egy komplett szerszámkészlettel, aminek segítségével a felújítás maradványait is felszámolhatom, és a későbbiekben is a háztartás épségét szolgálhatom. Egyetlen problémám volt ezzel, sajnos a saját szerszámaim már el voltak használva és nem is a legjobb minőségűek voltak, mindenképpen újakra volt szükségem.

A keresőbe be is írtam, hogy fúrószár, ezzel elkezdtem az online kalandozásomat, aminek a végén sikerült megtalálnom egy kiváló webshopot. A Csavar Holding webshopjáról van szó, ami első benyomásra is egy remek oldalnak tűnik. Minőségi kialakítása és igényes szerkesztése megragadja az ember érdeklődését. A főoldal már sok infót tartalmaz olyan termékekről, amiket éppen szeretnének kiemelni. Nem csak az alap bemutatásuk történik meg, de több hasznos kiegészítést is lehet olvasni, felhasználási metódusokat és akár összehasonlítást hasonló termékekkel. A navigálást egy menüoszlop segíti elő, ami legördülve felsorolja nekünk a lehetőségeket, igazi útvonalakat tudunk áttekinteni már kattintás nélkül. Remek kategóriákra van osztva ez a sok termék, de a minőség is fontos tényező. A termékek gyártóit és minőségét nyomon lehet követni a sok hasznos infó között, persze az igazi teszt a használat. Elképesztő méretű választék is található itt, nem csak fúrószárak, de minden, amit el tudtam képzelni. Emellett, ha valakinek van valami fenntartása a céggel kapcsolatban olyan menüpontokat is találhatunk, amik biztosítanak az oldal megbízhatóságáról. Megismerkedhetünk a cég nagy múltjával és a sok éves tapasztalatával a szerszámforgalmazás területén, illetve a beszállító partnerek irányába táplált bizalmuk is meggyőzően hangzik.

fúrószár

Egy kategóriát megtalálva tudunk válogatni több alkategória között. A keresést tovább lehet szűkíteni egyéb kritériumok megadásával. Ha megtaláltuk, amit kerestünk, már egy indexképet is láthatunk, de a termékoldalt meglátogatva nagyban is láthatjuk az adott eszközt. A termékoldalon lehet a legtöbb infót megszerezni. Rövid leírás és technikai paraméterek olvashatók is, amik nélkül nem is lehetne megtalálni a nekünk kellő szerszámot. A megvásárolandó mennyiség egyszerűen módosítható igény szerint.

A fúrószárakra rákeresve szintén sok találatot kapunk. Ezeket lehet különböző szempontok szerint rangsorolni, ami megkönnyíti a keresést a vásárló igényei szerint. A fúrandó anyag sem mellékes természetesen, a termékoldalra kattintás nélkül is egyszerűen le lehet olvasni a termék nevéből, hogy milyen anyaghoz használható. A nagyobb értékű termékeket persze nagyobb megfontolással és több információ megszerzésével szabad csak megvásárolni. Ehhez nyújt segítséget az ügyfélszolgálat, melynek elérhetőségeit az oldalon kiemelt, jól látható helyen tüntették fel. A kérdéseket fogadó kollégák lelkesen és türelmesen magyarázzák meg a felmerülő kérdéseket, az embernek az a benyomása, hogy szakértő kezekben van. Ez az összes termékleírásról hasonlóképpen elmondható, minden úgy van megszerkesztve, hogy egy pillanatra nem kérdés, hogy a Csavar Holding munkatársai vajon mennyire értenek a szerszámok világához.

A kiszállítás is kiemelendő. Egyszerűen lehet informálódni a kiszállítási feltételekről, illetve maga a kiszállítás is gyors és kényelmes. Miután telepakoltam a kosarat, egyből meg is rendeltem a szükséges szerszámokat és rövid időn belül már a kezemben is tartottam őket. Szuper élmény, mindenkinek csak ajánlani tudom.