Lidl akciós újságok nélkül lehet ugyan boldogulni, de nem könnyű!

Az ember nem véletlenül társas lény, ugyanis társ nélkül sokkal kevésbé hatékony, akár még elesettnek is lehetne nevezni. Persze, vannak, akik kiválóan elvannak egyedül is, nem arról van szó, hogy mindenki mellé kell valaki, de nagyon sokat tud segíteni, ha valaki ott van, és támogat, ha szorult helyzetbe kerülsz. Az én kedves barátnőm is ilyen, egy igazi jótét lélek, aki a problémamegoldás mestere is egyben. Nélküle a lidl akciós újságok online verzióját sem valószínű, hogy valaha megtaláltam volna, pedig egészen kézenfekvő, hogy hol kell keresni.

Mióta együtt lakunk, azóta a nagyobb bevásárlásokat is együtt intézzük, megosztjuk a terhet. Tekintve, hogy az egyetlen értékelhető bolt egy Lidl a közelünkben, így kézenfekvő, hogy a legtöbbször oda látogatunk el, mivel annak van olyan választéka, amit a többi kis házi bolt nem tud felmutatni. Csakhogy előfordul, hogy a lidl akciós újságok vagy nem jutnak el hozzánk, vagy valaki kilopja a postaládánkból, de az biztos, hogy okozott már kellemetlenséget, hogy nem tudtuk, mit is érdemes vennünk, mi van jó áron. Persze, a nélkül is lehet létezni valahogy, de azért jó tudni, hogy mit érdemes keresni, és nem csak céltalanul bambulva lófrálni a sorok között. Így a pénz mellett időt is tudunk spórolni.

A legutóbb már többedszerre fordult elő, hogy hozzánk nem jutottak el a lidl akciós újságok, és a szomszédok is panaszkodtak, hogy felénk már nem jut. Éppen otthon voltunk a bevásárlás előtti napon, amikor azon gondolkodtunk, hogy ugyan mit is kéne venni, amiből több napra tudunk főzni. Csakhogy nem volt újság, ezzel együtt információ és ihletforrás sem. Én bosszankodva, fújtatva jártam fel-alá a lakásban, és szidtam a rendszert, hogy nem nyomnak annyi példányt, hogy mindenhova jusson, avagy ki az a csirkefogó, aki ellopja mások újságát. Eközben a párom csak hallgatott, és a telefonján böngészett. Egy idő után szólt, hogy jelezzem, ha már megnyugodtam, mert talált valamit. Mondtam neki, hogy már kidühöngtem magam, nyugodtan ossza meg mire bukkant.

Nem akartam hinni a szememnek! Olyan ügyes volt, hogy megtalálta a lidl akciós újságok online verzióját, ahol lapozható formában fent van az összes aktuális! Meg voltunk mentve! Nem is gondoltam volna, hogy ilyesmi létezik, de ezek szerint igenis van rá igény, mert itt van, és csak arra vár, hogy végignézzük. Hirtelen fel sem tudtam ocsúdni a megdöbbenésemből, rögtön én is elővettem a telefonomat és nézni kezdtem az oldalt, hogy párhuzamosan jobban haladjunk. Csapatmunkában tanulmányozva hamar kinéztük belőle azt, ami nekünk kell, szóval másnap már felkészülten indulhattunk el a bevásárló körútra.

Igazából csak a vásárlás közben, mikor a kocsit tologattam a sorok között, jutott eszembe, hogy innentől kezdve tőlem akár házat is építhet az újságokból a tolvaj, nem érdekel, mert a lidl akciós újságok online olvasható verziója mindig itt lesz nekünk kéznél, nem kell arra várni, hogy bedobják. Nem is értem, hogy korábban miért nem jutott eszembe rákeresni, hogy hátha van ilyen, de a női agy valahogy mindig higgadtabb, és racionálisabban tudja szemlélni a dolgokat. Nem véletlenül Ő a barátnőm, nélküle nem is érezném magam teljes embernek.