A közös kertészkedés felérhet egy párkapcsolati terápiával

Sok párkapcsolati témájú cikkben olvasni, hogy jó, ha a feleknek megmarad a külön kis élete, magánszférája, saját hobbija, baráti köre. Ez azért is kedvező, mert nem kell mindig a saját igényeinket háttérbe szorítani a párunk javára, és hódolhatunk kedvtelésünknek, ha időnk engedi.

Nálunk egy úgy alakult, hogy vannak olyan dolgok, melyeket a férjem szívesen csinál, de engem nem igazán érdekelnek. Például pár havonta a haverjaival airsoftozással töltenek egy-egy szombatot. Én szeretek alakformáló tornákra és jótékonysági sporteseményekre járni, amit rendszerint meg is teszek a barátnőimmel. De vannak olyan tevékenységek is, melyeket együtt szeretünk csinálni. Ilyen például a főzés, vagy házunk, kertünk csinosítása.

Együtt szoktuk tervezgetni minden tavasszal, hogy hová, mit ültetünk, telepítünk abban az évben, legyen szó virágokról, gyümölcsfákról vagy veteményeskertről akár. A kertrendezéshez szükséges dolgokat általában a szigetszentmiklósi Gazdabolt webáruházából, a gazdabolt.hu kínálatából szoktuk beszerezni. Rendelésünkben szerepel az ültető cserép, virágföld, vetőmagok és különböző fogyóeszközök is, mint például a kesztyű vagy a műanyag zsák. Ezt még egészen korán február végén, március elején meg szoktuk tenni. Én szeretem a paradicsom és paprika palántákat is magam nevelni, eleinte kevesebb, most már jóval több sikerrel. Kezdetben vásároltuk a palántákat, most már mi magunk hajtatjuk magról minden évben.

A webáruház termékköre meglehetősen széles, termékkategóriái tulajdonképpen mindent tartalmaznak, amire egy kertészkedőnek szüksége lehet. Vannak itt a virágföldön és vetőmagokon kívül borászkodáshoz, pálinkafőzéshez használatos termékek, szerszámok, műanyag áruk. Nekem személyes kedvencem a gyerekeknek, kertész palántáknak való termékek. Ezek úgy vannak csoportosítva, hogy használatukkal megkedveltessék a gyerekekkel a növénygondozást. Még könyv is van arra a célra, hogy hogyan szerettethetjük meg a kertészkedést a kicsikkel. Rendeltem már innen a kislányomnak gumicsizmát, kertész kesztyűt és szerszámokat is szívesen és érdeklődéssel használta őket.

Az akciós termékek is külön menüpontot kaptak. Én általában itt szoktam kezdeni a böngészést és vásárlást. Az akciós termékek köre elég változatos, mindig találok olyan amire éppen szükségem van, a megszokottnál is kedvezőbb árakon.

ültető cserép

Amit még nagyon szeretek ezen az oldalon, hogy nemcsak vásárolni lehet, de lehetőség van szakértőktől kérdezni, tanácsot kérni. Sok írás, cikk és videó van növénygondozással és termékekkel kapcsolatban, ha ott nem találjuk meg a kívánt információt, bátran kérdezzünk a honlapon feltüntetett szakértők bármelyikétől.

A webáruház felülete esztétikus és áttekinthető, öröm böngészni a szemnek. A képek a termékekről részletgazdagok és informatívak. Az egyes árukhoz külön tájékoztató leírás is tartozik. Közvetlen kereső, és szűrők is segítik a termékek közti eligazodást. Az árak nagyon kedvezőek és a választék rendkívül bőséges. Az információkérést chatfelület is megkönnyíti.  

A termékek könnyedén, pár kattintással a kosárba helyezhetők, a vásárlás regisztráció nélkül is lebonyolítható. Úgynevezett gazdapontok felhasználásával további kedvezményekre is szert tehetünk. Többféle fizetési és átvételi mód között válaszhatunk. Rendezhetjük a vételárat előre utalással, vagy a utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával.  A terméket átvehetjük személyesen raktárból is, de kérhetünk házhozszállítás DPD-vel, GLS-sel vagy Sprinterrel.

Megrendeléseink eddig mindig gyorsan, néhány munkanap alatt rendben megérkeztek. Mi nagyon szeretjük ezt a webáruházat, mert legyen szó ültető cserépről, vetőmagról, árnyékolóról, vagy bármilyen kertészkedéshez kapcsolódó termékről, itt mindig megfelelő minőségben, kedvező áron találtuk meg, amire szükségünk volt.

Ismerőseinknek, szomszédainknak is melegen ajánljuk ezt a webáruházat, hiszen családi házas környéken élünk, és mindenki gondoz növényeket körülöttünk valamilyen szinten.

A mi párkapcsolatunknak valóban jót tesz, hogy időnként egymástól külön űzzük hobbijainkat, de a közösen végzett tevékenységeket is legalább olyan nagy örömmel végezzük.