A legszebb ajándék amit kaptam: egy gyönyörű ékszerdoboz

A férjemmel elég régóta együtt vagyunk, legalább is mai mércével mérve. 10 év mindenesetre már mindenképpen többnek mondható, mint egy futó gimnáziumi szerelem, ami jön, mint a fuvallat, majd másfél hónap után ellobban. A miénk szerencsére hosszú, és kitartó.

Azonban minél hosszabb egy kapcsolat, annál többször ajándékozzuk meg egymást. Évfordulók, születésnapok, névnapok, Valentin-nap… Mind-mind egy alkalom arra, hogy valamivel kedveskedjünk egymásnak. Vannak, akik ilyenkor apróságokkal lepik meg egymást, és olyanok is akadnak, akik felesleges butaságokkal duzzasztják tovább a már amúgy is terebélyes kacatgyűjteményüket.

ékszerdoboz

Szerencsére a férjemnek elég jó munkahelye van, ebből kifolyólag elég tisztességesen is keres. Nem mondom, én se panaszkodhatok, de azért ő a fő kereső. De éppen ezért engedheti meg magának, hogy szinte minden alkalomra valamilyen gyönyörű ékszerrel lepjen meg.

Igen ám, csakhogy sok alkalom sok ékszert szül, nekem viszont egyre kevesebb és kevesebb helyem maradt a szekrényemben és a fiókjaimban, ahol tarthatom a csecsebecséimet. Innen jött az ötlet: miért is ne lehetne a következő ajándékom egy újabb ékszer helyett inkább egy nagyszerű kis ékszerdoboz?

Szerencsére a férjemet jócskán ellátták sütnivalóval, így elég volt neki egy-két megjegyzést elejtenem és rögtön értette a célzást. Bár szerintem a végső lökést az adhatta meg, amikor a számítógépén sokat mondóan megnyitva hagytam egy nagyszerű oldalt, amit találtam. Itt aztán van minden, amire egy hozzám hasonló nő csak vágyhat! Mindenféle szín és méret, funkció és forma, ráadásul nagyszerű, szuper igényes kivitelben!

Többet nem is mondtam, csak hagytam, hogy a Bagbox és a férjem képzelőereje tegye a dolgát. Ahogy sejtettem: kis böngészés után ki is választott nekem egyet. Jól is tette, mert már csak pár nap volt az évfordulónkig! De szerencsére pár napon belül szállítanak, így a csomag pont időben meg is érkezett. Szerintem a munkahelyére rendelhette, mert valahogy elintézte, hogy ne is nagyon vegyem észre a dolgot.

Viszont amikor megkaptam, hát azt hittem elájulok a gyönyörűségtől, hogy milyen gyönyörű ékszerdobozt választott nekem! Egy nagy méretű Sacher ékszerdoboz, teljes egészében kézzel készült darab, csodálatos fekete borítással és valódi bársony béléssel! Legszívesebben az ékszereim helyett inkább én magam feküdtem volna bele. Van több nagy méretű fiókja, karóra tartója, beépített tükre, kilenc kicsi rekesze, gyűrű párnái, külön nyaklánc tartója, tehát minden megvan benne, amire csak szüksége lehet egy nőnek, aki egy helyen, rendszerezve szeretné tudni az értékeit. Egyszerűen csodálatos, hogy a vegán bőr, amivel borítva van, mennyire hűen utánozza a valódi bőrt. Egyértelműen látszik, hogy német mesterek keze munkája. Hát hiába, másfél évszázad tapasztalata azért rengeteget számít.

Ráadásul összecsukva is annyira diszkrét a kinézete, hogy csak na! Szinte bármilyen bútorra lehelyezhetem, maradéktalanul belesimul akármilyen környezetbe. Egyszerűen mesés, én mondom! Valóságos királynőnek érzem magam, mióta megkaptam!

Ha a férjecském megtartja ezt a jó szokását, hogy továbbra is elhalmoz mindenféle csecsebecsékkel, akkor előfordulhat, hogy rövid időn belül egy másikkal is kénytelen lesz meglepni, hogy legyen hova tennem a gyűjteményem újabb darabjait. Remélem a következő valami hasonló, de mégis ettől eltérő lesz, hogy jól mutassanak egymás mellett, mégis különbséget tudjak tenni köztük. Elvégre nem mindegy, hogy melyik csecsebecsémet melyik dobozban kezdjem el keresni!

Egy szó mint száz, ha te is olyan kis szarkalelkű ékszergyűjtő vagy, mint én, akkor mindenképpen érdemes egy kicsit nyüstölni a párunkat, hogy vegyen egy ilyen ékszerdobozt a Bagboxtól. Gyönyörű dolgaik vannak, és a kiszállítás is szuper (már ha jól gondolom, elvégre nekem erről nekem semmit nem szabad tudnom.