Költözünk a párommal, nagyon vártam

A páromat, Andrást egy párkereső oldalon ismertem meg 3 évvel ezelőtt. Tudom, tudom, ki ismerkedik manapság ilyenen, komoly kapcsolat céljából? Hát mi komolyan regisztráltunk az oldalra és hamar egymásra is találtunk. A harmadik randi után már éreztük, hogy minket egymásnak teremtett az ég. Az érdeklődési körünk nagyrészt megegyezett és az életünkben is hasonló szinten álltunk akkor. Mindketten fiatal pályakezdők voltunk, éppen csak végeztünk az egyetemen és még kerestük az utunkat. Egymás mellett megtaláltuk.

András programozóként dolgozik és körül-belül egy éve kapott egy jó állást Debrecenben. Ehhez oda kellett költöznünk, így hát a pesti albérletünket debrecenire cseréltük. Pár hónapig terveztünk Debrecenben albérletben lakni és utána saját lakást vásárolni ott. Ehhez azonban rengeteg ingatlanos oldalt kellett végignyálaznunk.

Aztán András a munkahelyén kapott egy jó ajánlást. A Nextapró egy hirdetéses oldal, ahol nem csak lakások, de rengeteg más is hirdethető. Nekünk az előbbi volt a lényeg, ezért nekiálltunk megtalálni, melyik a legjobb eladó lakás Debrecen városában. Nagyon tetszett az oldal felépítése, könnyen eligazodtam rajta, pedig nem nagyon vagyok jártas ilyen hirdetgetős oldalakon. A szűrő segítségével egyszerűen beállítottuk, hogy pontosan hol és milyen árban keresünk, ez fontos tényező volt nálunk, nem akartunk túl sok hitelt felvenni. A ‘hol’ kérdésre szóba jöhetett Debrecen környéke is, de ezt is be lehetett állítani szerencsére. Aztán a kidobott lakások közül leszűkítettük a rátát két darab lakásra. A tulajokkal egyszerűen, a Nextaprón keresztül vettük fel a kapcsolatot, megnéztük mindkét otthont. Végül az egyik lett a befutó, tehát az oldalnak köszönhetően sikerült rálelnünk az új otthonunkra.